Kalastajan vaimo

Töiden jälkeen

Teksti:
Johanna Alvestad

Perjantai tuntuu ekstra hyvältä vähän kiireisemmän työviikon jälkeen. Mulla on tällä viikolla ollut pari ylimääräistä jumppatuntia ja yksi ylimääräinen työpäiväkin – perjantait kun ovat mun vapaapäiviä, mutta tänään kävin aamujumpan jälkeen myös töissä. Nythän on viikko nr 6 ja täällä se on aina ”uke 6” eli ”viikko seksi” – siis kouluissa painotetaan seksuaaliopetusta juuri tällä viikolla ja mulla on paljon hommaa. Mut se onkin mun työn ehdottomasti hauskimpia alueita, joten nämä viikot ovat aina tosi kivoja.

Viimeisellä tunnilla, päivän päätteeksi tänään sain yhdeltä kymmenvuotiaalta pojalta oikein kunnon pitkän halauksenkin, sellaisen joka ylettyi minua kainaloon ja hymyili tosi söpösti ja toivotti hyvää viikonloppua. En tiedä ihan miksi. Oliko sen mielestä mun murrosikä-höpinät niin hyviä. En kysynyt. Nautin vain.

Raitaneule on uusin puikoilta. Ihan hyvä että se valmistui, sillä onnistuin vastikään pesemään ja kutistamaan kaksi vanhaa raitaneuletta… Vanhoja menee (ikävä kyllä) ja uusia tulee.

Nyt meillä olisi rapuja iltapalaksi ja sauna(!) Meinasin ihan rentoutua ja syödä paljon karkkia jälkiruoaksi enkä ajatella mitään järkevää. Ajatella ehtii ihan liikaakin arkena. Nyt saa vain olla. <3

X