Kalastajan vaimo

Uuden vuoden valmisteluja

Teksti:
Johanna Alvestad
Heippa, vuosi alkaa lähestyä loppuaan ja vielä olisi yhdet juhlat juhlistettavana. Onko teillä paljon suunnitelmia uudenvuoden aatolle?
Meillä on – uudenvuoden sauna! 😀 Jepp, sauna on meidän suosikkipaikkamme ja kuuluu kaikkiin juhliin 😀
No eipä, mutta jouluaattoon ja uudenvuoden aattoon tietenkin. Sauna päälle aamupäivällä, lapset isälle ja illaksi ystäväpariskuntien kanssa kalkkunaa. Lasten piti oikeastaan olla meillä aatto, mutta isä sitten kysyi että jos mulla ei ole kummempia suunnitelmia, ottaisi hän lapset mieluusti. Samaan aikaan ystäväpari kysyi onko meillä suunnitelmia, joten isä sai lapset ja me syömme ystävien kanssa. Kaikilla hyvä mieli. Nämä erohommat eivät koskaan ole helppoja, mutta meidän kohdallamme olen etenkin siitä supertyytyväinen että yhteistyö lasten suhteen sujuu hyvin ja joustavasti.
Lumi (meidän pieni söpö uusi perheenjäsen, rodultaan japaninpystykorva) lähtee tietysti mukaan aaton viettoon. Vähän jännittää miten Lumi reagoi ja voi tietysti olla että illanvietto loppuu lyhyeen – tai voi olla että Lumi on vaan sylissä koko illan.
Neule on muuten mun uusin omatekemä ja laitan siihen itseasiassa ohjeenkin ihan pian, mutta halusin ensin tehdä korjauksen pääntiehen; muutaman päivän käytössä tästä tuli yksinkertaisesti liian leveä ja löysä; haluan kapeamman, korkeamman ja napakamman kauluksen. Mutta laitan ohjeen koska tätä oli niin kiva neuloa. 🙂
Hyviä uudenvuoden valmisteluja, sauna lämpenemään ja nähdään pian!
X