Kalastajan vaimo

Väriläiskiä

Teksti:
Johanna Alvestad

Kotivaatteissa viihdytty tässä viikko sairastelun jälkeenkin – joskin luulin näyttäväni vähän paremmalta kuin mitä nämä kuvat nyt todistavat. Tai olen kai unohtanut, että ulkonäöellekin täytyy tehdä jotain. Harjata hiuksia ja sellaista. Tai jotain. Mutta tunsin kai itseni freesimmäksi kuin aikoihin. 😀

Olen myös sairastelun jälkeen tehnyt päivittäin superhyvää ja helppoa mehua omenasta, inkivääristä ja sitruunasta. Tollainen kuvassa näkyvän kokoinen kuorittu pala inkivääriä, puolikas (pesty) sitruuna kuorineen kaikkineen ja yksi omena kuorineen mehukoneeseen ja omenamehua sen verran, että ainekset peittyvät mehulla. Tämä riittää kahteen reilun kokoiseen lasilliseen raikasta, terveellistä ja hyvää mehua. Eli et tarvitse kovin kummoisia aineksia ja saat paljon vitamineja.

Maalasin myös vähän väriläiskiä kankaalle, tollasia värejä, jotka sopivat muiden seinän värien rinnalle. En tosin tiedä koska taulu päätyy seinälle, sillä seinä pitäisi (valitettavasti) ensin maalata. Olin jo ihan alkamassa seinänmaalaushommiinkin tänään kunnes yllätyksekseni huomasin pohjamaalia olevan aivan liian vähän. Maalikaupoille huomenna ja uusi yritys.

Että kyllä tässä ihan selvästi taas ihan terveitä ollaan. Ehkä jos ensi viikolla innostuisi laittamaan jonkun päivän asu -jutunkin (ne ovat mun blogi-lemppareita). Ja saisi maalattua seinän, tietysti.

Hyvää alkavaa uutta viikkoa, pidän peukkuja ja laitan sormet ristiin että siitä tulee hyvä. Meille kaikille. <3

X