Kalastajan vaimo

Viisi kesämekkoa myynnissä

Teksti:
Johanna Alvestad

Heippa hei, kaappien siivous  ja viiden ihanan kesämekon pikamyynti täällä! 🙂 Tai ei täällä, mutta laitan mekot Facebook -sivulle tässä illan mittaan ja odottelen sunnuntai-iltaan kl 20 löytyykö ostajaa.

Laitan kaikkiin mekkoihin lähtöhinnaksi 20 euroa, sillä se kattaa postikulut ja pienen vaivanpalkan mulle, mutta muuten teen tämän ihan vain siksi, että kierrätys on kivaa! Ja koska kaikki kolme mekkoa ovat todella hyviä laadukkaita vaatteita, jotka ansaitsevat käyttöä. Ja koska olen niin iloinen siitä että niin moni jaksaa seurailla mun juttuja että haluan ilahduttaa teitäkin! Mikäpä ilahduttaa paremmin kuin uusi kesämekko? 🙂

Seuraile siis Facebookissa tämän ja huomisen päivän aikana ja tarjoa haluamaasi mekkoa siellä. <3

 

  • 1) Tanskalaisen ByIC:n megaihana kirsikkamekko. En luopuisi tästä, jollei se olisi mulle ihan liian iso. Yritin kuvata mekon sellaisena kuin se kuuluisi olla, vaikka se oikeasti roikkuu mun päällä. Tämä on koko M, mutta ei todellakaan pientä kokoa. Sopii varmasti L-kokoisellekin. Pehmeä ja kauniisti istuva päällä. Tää ei jotenkin tunnu edes yhtään lyhyeltä, istuu niin hyvin. Jos vielä jostain löydän, niin ostan itselleni oikean kokoisen. Jollet ole tutustunut ByIC:n mekkoihin, kurkkaa! Ja varmasti parempia kuvia mekon istuvuudesta löydät googlettamalla ByIC Mathilda dress.

 

  • 2) Faithfull the Brandin ruudullinen mekko, joka niinikään harmillisesti on mulle liian iso. Koko M/38. Joka kerta tätä kokeillessani totean harmikseni sen olevan liian iso, joten joutuu nyt myyntiin. 🙁 Istuu kauniisti ja sopii oikeasti kaikkiin vuodenaikoihin. Yksi vaatekaapin aarteista.

 

  • 3) Ganni mekko tai hame. Tätä voit käyttää tuubimekkona, joka mulla (168 cm) ylettyy just polvien ylle tai midihameena, joka mulla ylettyy pohkeiden alle. Tässäkin kokomerkintä 38, mutten ole kyllä ajatellut että tämä olisi ollut mitenkään liian suuri. Toi joustava kappale vyötäröllä/rinnalla saa tämän sopimaan monelle koolle. Hameenakin laskeutuu tosi kauniisti suoraan alas (ei niin röyhelöisen näköinen kuin mekkona).

 

  • 4) Objektin pehmeä alas asti napitettu pitsimekko koko 36. Tämän täytyy olla ultimate juhannusmekko; kuvittele vaikka tämä kukkaseppäleen kanssa! En kuvanut tätä itselläni päällä, koska tää ei vaan näytä hyvältä mulla. 😀 Pehmeä puuvilla on tässä avainsana ja alusmekko tuo tälle sellaista lisälämpöä ja -pehmeyttä.

 

  • 5) Ranskalaisen Sezanen punainen minimekko. Älä kysy miksi olen ostanut näin monta M-kokoista mekkoa. Kuvittelen kai joskus olevani isompi kuin olen. Tämäkin on kuitenkin kokoa M/38 ja liian iso mulle. Pituus tosin on lyhyt; en suosittele yli 170 senttisille. Niinikään ihanan laadukas ja pehmeä mekko, kesähelmi. 🙂
X