Boheemi excelmorsian

Kihlautuessamme reissussa, aloimme suunnilleen heti keskustelemaan häistä. Meillä on takana jo useampi vuosi yhteistä taivalta ja molempien toiveet yhteisestä tulevaisuudessa ovat osuneet yksiin. Ne ovat toki olleet tiedossa jo ennen varsinaista kosintaa. Näinpä kihlautuminen olikin meille iso juttu ja tarkoitti lupausta avioliitosta. Ja tietenkin minulle lupaa alkaa intoilla hääjärjestelyistä.

Ensimmäiset hääsuunnitelmat teimme bussimatkalla Kambodzassa, mutta kunnolla olemme ajatelleet asiaa vasta Suomeen palattuamme. Nyt töihinpaluun, jouluhälinän ja vuodenvaihteen jälkeen olisi tarkoitus alkaa tekemään kunnolla valintoja ja suunnitelmia häiden suhteen.

Muutama asia hääjärjestelyissä on tullut pienenä yllätyksenä. Ensinnäkin kuvittelin meidän olevan liikkeellä todella aikaisin, kun aloimme pohtimaan mahdollisia paikkoja. Liittyessäni Facebookin Häät 2018 ryhmään, tuntui kuitenkin, että tässähän alkaa olla jo hoppu. Monella ryhmäläisellä oli jo varattuna vuoden 2018 loppukesällekin kaikki puvuista paikkaan ja kirkosta vihkisormukseen. Jollain taisi olla jo useampikin puku hankittuna. Samaan aikaan minulla on Pinterestissä vain iso kasa inspiraatiokuvia, jotka olivat yhtä sekalaisia kuin ajatukseni koko hääjärjestelyistä.

Toiseksi, kun hyppäsimme kunnolla hääjärjestelyiden kimppuun, onnistuin yllättämään itsenikin. Olen pitänyt itseäni melko boheemina innostujatyyppinä. Sellaisena, joka elää vahvasti tunteella, etenkin näissä asioissa, jotka vahvasti tunteisiin liittyy. Hääjärjestelyjä aloittaessani, osoittauduinkin morsiammeksi, joka kaivaa täysin asiaa ajattelematta ensimmäisenä Excelin eteensä. Jotain tuolta opiskelu- ja työmaailmasta on iskostunut selkeästi syvälle alitajuntaan.

Nyt on tyyliä vähän hahmoteltu, sekä mahdollisia juhlapaikkoja kartoitettu ja tarjouspyyntöjen tilaseuranta, sekä muu budjetointi nätissä rivissä Excelissä. Eipä se Excelkään ole kaikkivoipaisuudestaan huolimatta onnistunut auttamaan siinä kaikkein vaikeimmassa eli tekemään puolestamme valintoja niistä lukuisista vaihtoehdoista. Ehkä sen avulla niitä vaihtoehtoja tulee pyöriteltyä pikkuisen järjestelmällisemmin ja kartoitettua ylipäätään niitä mahdollisuuksia. Mutta alkutekijöissä ollaan.

Mitään ei ole vielä lyöty lukkoon. Sen olemme päättäneet, että juhlat vietämme täällä Keski-Suomessa, jossa olemme yhdessä nämä vuodet eläneet. Tarkka ajankohta, paikka ja kaikki muu on vielä toistaiseksi auki. Toisaalta en itse vielä kanna siitä huolta. Meille riittää se yksi juhlapaikka ja minulle yksi mekko, mielellään käytetty. Tärkeintä päivässä on kuitenkin rakkaus ja yhdessäolo.

Niin ja jos mitään muuta ei vielä ole valmiina, niin kaikki kaasot sanoivat kyllä ja kuvaaja on tiedossa! Ja minulla on kaasoina sellainen tehotiimi, että heidän kanssa onnistuttaisiin saamaan pystyyn täydelliset hääjuhlat suunnilleen vaikka ensi viikoksi.

 Elellään siis aika mielenkiintoisia aikoja. Pyrin päivittelemään tänne blogiinkin aina juttuja hääsuunnitteluista, kun niissä mennään eteenpäin.

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Juuri eilen katselin hääkuvia ja muistelin miten ihana päivä se oli… täydellinen! Teilläkin tulee olemaan, olen siitä varma ♡

Eiköhän nämä tässä tuonne hääpäivään mennessä tosiaan järjesty ❤ aikaakin kun on!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *