Tämän hetken iloisuushousut

Oi kyllä. Minäkin edelleen pukeudun erinäisiin asukokonaisuuksiin päivästä toiseen, vaikkei todisteita kyseisestä toiminnasta ole blogiin asti päätynytkään naismuistiin.

Lauantaina moni todella harvinainen asia sattui tapahtumaan samaan aikaan. Oli ihan kiva keli, pukeuduin tämän hetken lempivaatekappaleisiini (joista osa on vieläpä suhteellisen tuoreita juttuja ja saattaisi löytyä vielä kauppojen hyllyiltä), satuin olemaan Nikon seurassa valoisaan aikaan ja ei ollut kiire minnekään.  Niinpä siis ajattelin, että miksikäs ei. Kaipa sitä blogiin voisi napata kuvan jos toisenkin.

girlfriend jeans

Ja tällaista siitä sitten ikuistui kameran muistikortille.

Jotenkin nämä Bik Bokin girlfriend jeansit ovat tuntuneet todella ajankohtaisilta. Keväältä. Ostin melko samanlaiset vuosi sitten kirpputorilta Budapestista, mutta ne ovat jääneet  aika vähälle käytölle. Niiden vyötärö on niin kireä, että huomaan niiden tekevän minut lähinnä kiukkuiseksi. Ajattelinkin, että ehkä voisi hankkia tilalle vastaavat, joissa voi olla iloinen.

girlfriend jeans

takki – Mango suits

kengät – Vagabond

paita – H&M (uusi)

farkut – Bik Bok (uusi)

girlfriend jeans

Ainakin toistaiseksi on mennyt hyvin. Näissä on tullut viiletettyä niin illanvietoissa, töissä kuin kaupungilla. En tiedä johtuuko se tästä vähän väljemmästä vyötäröstä, keväästä vai mistä, mutta suupielet ovat nämä jalassa kääntyneet enenevässä määrin ylöspäin. Olkoon nämä tämän kevään ja kesän iloisuushousut.

Kommentit

Ihana asukokonaisuus! Voisin pukea samanlaisen itsekin vaikka heti.

Mukavaa ja iloista alkavaa viikkoa sinulle 🙂

Tämä on mullekin juuri nyt sellainen, että voisin pukea sen vaikka joka päivä! Kiitos samoin 🙂

Kivan raikas ja rento asu 🙂 Itselleni en osaisi ostaa tuon mallisia farkkuja, kuten Hannakin sanoi, vaan pysyttelen pillifarkuissa 🙂

Kivaa kevättä!

http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

Mullakin ne pillifarkut pitelevät ykköpaikkaa, ovathan ne todella hyvät moneen asuun 🙂 Oikein aurinkoista kevättä myös sinne!

Tosi kiva kombo! Jos meikäläinen vetäisisi mamajeansin (tai vastaavat vaaleat farkut) jalkaan, olisin lähinnä persjalkainen kana ja palaisin suoraan sinne, miltä luvulta nämä nyt ikinä ovatkaan. Pysyttelenkin hyväksi havaituissa pillifarkuissa ja pitkissä hameissa 😀

hanna
http://www.hannamariav.com

Haha, no onhan tää aika ysäri kai mullakin, mutta jostain syystä nää ysärivibat iskee just nyt! Onneksi on monenmoisia farkkuja, vaikkakin tota persjalkaista kanaa vähän epäilenkin! :´-DD

IHANA takki! Noi housut näyttää hyvältä kaikilla paitsi minulla, en tiedä miksi mulle ei vaan sovi tollaset! 😀

Kiitos! Saahan ne jalat näyttämään vähän erilaiselta, kun vaikka ne pillit, niin saattanee vaatia vaan totuttelua?

Kiva asukokonaisuus. Pitäisi itsellekkin löytää oikean malliset farkut.

Kiitos! 🙂 Nyt kyllä tuntuu, että kaupoista löytyy monenmoista farkkua, niin varmasti löydät hyvät!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *