Vuoden tykätyimmät kuvat

Vaikka toki IG ja blogi vähän eri kanavia ovatkin, niiden aihepiirit nyt menevät minulla vähän väkisinkin yksi yhteen. Siksikin oli mielenkiintoista tehdä #bestnine2016, jossa konkerisoitui ne vuoden kaikkein tykätyimmät kuvat.

Ja aika selväksihän se tuota kollaasia katsellessa käy. Viidessä kuvassa yhdeksästä ollaan pariskuntana ja kaikki kollaasiin päätyneet kuvat on otettu tältä pidemmältä reissultamme. Rakkaus ja reissut taisi olla se tykätyin juttu. Mäkin tykkään.

Toivottavasti teillä ei mene tähän rakkaushölötykseen ihan hermot, mutta koittakaa antaa vähän armoa. Meillä tämä juttu on mennyt niin päin, että suhteen edetessä kaikki esiemerkiksi alussa mietityttäneet jutut ovat ajan kanssa loksahdelleet paikoilleen. Mitä pidemmälle tätäkin vuotta ollaan eletty, sitä onnellisempi olen ollut. Jatkuvasti näiden vuosien aikana on ollut helpompi olla, kun tuntee ja ymmärtää toista paremmin. Toki pitkään suhteeseen mahtuu ja tulee varmasti mahtumaan kaikenlaisia aikakausia, mutta nyt eletään melkoista onnen huumaa ja vastakihlautuneiden euforiaa. Kieltämättä tuntuu hyvältä lähteä kohti uutta vuotta, kun meidän tiimi toimii yhteen niin hyvin.

tykätyimmät kuvat

Blogiinkin on luvassa vielä tykätyimpien kuvien mukaisia juttuja. Matkakertomuksia, enenevässä määrin häiden suunnittelua ja seikkaluja. Ne seikkailut taitavat nyt lähiaikoina tosin sijoittua arkeen, työmaailmaan ja niitä aurinkorantoja hieman kotoisampiin maisemiin, mutta odotan niitäkin seikkailuja suurella innolla! Jos sulla on mitään toiveita, vinkkejä tai ideoita minun blogiini liittyen, otan niitä myös erittäin mielelläni vastaan!

Nyt lähetän ihan valtavan annoksen rakkautta, onnea ja kaikkea hyvää teidän tulevaan vuoteenne! Kiitos juuri sinulle, joka olet blogissani vieraillut. Oikein upeaa uudenvuoden juhlaa ja alkavaa vuotta 2017!

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *