Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää Otavamedia

Voimassaoloaika

Kilpailu on voimassa Suomessa 31.8. asti. Kilpailuun tulee ilmoittautua 31.8.2016  mennessä Anna.fi:n sivuilla Messuvinkkarin kautta.

Palkinnot

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti 15.9.2016 mennessä. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi. Yli sadan euron palkinnot ilmoitetaan verottajalle ja niiden voittajilta tullaan kysymään pöytäkirjaa varten hetu.

Kilpailuun osallistuminen

Täytä Messuvinkkarin tiedot, hyväksy markkinointilupa Asuntomessujen näytteilleasettajien käyttöön ja jätä yhteystietosi 31.8.2016 mennessä kilpailusivun lomakkeella.

 

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Kilpailun järjestäjien työntekijät eivät saa osallistua kilpailuun. Palkintojen saajien on oltava yli 18-vuotiaita.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei ole vastuussa palkinnon aiheuttamasta mahdollisesta vahingosta sen vastaanottamisen jälkeen. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

Ohjeiden vastaiset osallistumiset

Kilpailuohjeiden vastaiset osallistumiset hylätään.

Nimien ja yhteystietojen käyttö

Osallistujien nimiä ja yhteystietoja käytetään edellä mainitun lisäksi myös Asuntomessujen näytteilleasettajien markkinointiin ja palkinnon toimittamiseen.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Vastaamalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.