Mainos Kilpailut

Äänestä trendikkäin risottotuunaus – voita 150 € lahjakortti Finnish Design Shopiin!

Intohimoiset ruoan rakastajat testasivat Blå Bandin uutuusrisottoja.
28.9.2018 Teksti: Blå Band

Blå Band Parsa Risotto on täyteläinen risotto parsalla, juustolla, valkoviinillä ja omenalla. Herkullinen uutuus vie sinut makumatkalle keväiseen Italiaan. Blå Band Kantarelli Risotossa makuja kutkuttelevat kantarelli, valkosipuli, omena, valkoviini ja juusto. Maanläheinen kantarelli yhdistettynä mehevään risottoon on täydellinen makuyhdistelmä. Risotot ovat nopeasti ja helposti valmistettavia – ja mikä parasta kasvisaterioita!

Annan tuottajaraati poimi testiryhmän herkullisimmat risottoannokset, äänestä kuvista mieleisesi ja voit voittaa 150 € lahjakortin Finnish Design Shopiin!

Testiryhmän mielestä parasta Blå Bandin risotossa ovat:

  • ”Sen helppous on parasta! Lisäksi se on täyttävä kasvisruoka.”
  • ”Kiireisiin arkipäiviin mainio ruoka”
  • ”Herkullisen kermainen – sopii niin arkeen kuin juhlaan”

65 % testiryhmäläisistä valmisti risoton alle 25 minuutissa!

Tutustu testiryhmän innovatiivisimpiin resepteihin ja poimi talteen parhaat tuunausvinkit!

Tuunatut kreikkalaiset Gemista-kasviskupitÄänestä trendikkäin risottotuunaus

AINESOSAT

1 pussi Blå Band Kantarellirisottoaineksia
6 suurta tomaattia
oliiviöljyä
1 punasipuli
2 valkosipulin kynttä
1 tölkki tomaattimurskaa
2 tl tomaattipyreetä
suolaa
sokeria
mustapippuria myllystä
2 tl voita
tuoretta persiljaa
tuoretta minttua
Feta-juustoa

VALMISTUS

  1. Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.
  2. Valmista Blå Band Kantarellirisotto pussin ohjeen mukaan. Siirrä sivuun odottamaan.
  3. Leikkaa tomaateista siivu kupin kanneksi. Koverra tomaatin sisus lusikalla tai jäätelökauhalla. Säästä puolet sisuksista täytettä varten. Varo rikkomasta tomaatin pintaa.
  4. Aseta tomaatit uunivuoalle. Laita tomaattikuppien pohjalle pieni nokare voita. Ripottele kuppiin hieman suolaa ja pippuria.
  5. Kastike: Laita blenderiin puolet tomaattien sisuksista, oliiviöljy, tomaattipyre, sokeria, suolaa ja pippuria maun mukaan. Soseuta tasaiseksi.
  6. Täyte: Pilko punasipuli pieneksi silpuksi. Kuullota pannulla öljyssä. Lisää murskattu valkosipuli ja Blå Band risottoaines sekä tomaattimurska. Sekoita aineet tasaiseksi ja anna kiehua miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia kunnes neste on haihtunut. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
  7. Täytä tomaattikupit risottotäytteellä ja kaada päälle kastiketta. Aseta tomaattien kannet tomaattikuppien päälle.
  8. Lisää uunivuokaan 2 dl vettä ja peitä uunivuoka foliolla.
  9. Paista tomaattikuppeja uuni keskitasolla 65-70 minuuttia. Puolessa välissä paistoaikaa poista folio tomaattien päältä.
  10. Koristele annos mintunlehdillä ja tarjoile fetajuuston kanssa.

Intialainen parsarisottoÄänestä trendikkäin risottotuunaus

AINESOSAT

1 pussi Blå Band Parsarisottoaineksia
1/2 pkt (n. 110g) paneer juustoa tai kotijuustoa
1 rkl öljyä
1 rkl hunajaa
1 tl garam masala mausteseosta
1/4 tl suolaa

VALMISTUS

  1. Valmista Blå Band Parsarisotto pussin ohjeen mukaan. Risoton keittämisen aikana valmista juusto seuraavasti: Leikkaa juusto kuutioiksi. Mittaa pannulle öljy, hunaja, garam masala ja suola. Paista juustoa keskilämmöllä 2-3 minuuttia kunnes juusto on hieman ruskistunut.
  2. Kun risotto on valmis, sekoita ruskistetut juustokuutiot risoton sekaan. Jätä muutama juustokuutio ripoteltavaksi valmiin annoksen päälle.

Katso tästä testiryhmän herkkureseptien parhaimmistoa:

Syksyinen Parsa-lehtikaalirisotto

Omenaiset kesäkurpitsarullat

Täytetyt herkkusienet

Osallistu kilpailuun!

Äänestä kuvista herkullisin annos ja voita 150 € lahjakortti Finnish Design Shopiin! Kilpailuun voi osallistua 01.11.2018 saakka. Huom, voit äänestää vain kerran. Todennamme äänestäjien aitouden ennen ääntenlaskentaa.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

1. Kantarellirisotto pasteijat
2. Risottotortillat
3. Risottotacot ja avokadosalaatti
4. Kasvisrisotto lehtikaalilla
5. Omenaiset kesäkurpitsarullat
6. Kantarellilehtikaali risotto
7. Risotto ja kasvispihvit
8. Broileririsotto
9. Munakasrisotto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *