Kilpailut 26.5.2016

Hae Annan muuttujaksi!

Teksti: Anna.fi
Kyllästyttääkö peilikuva? Haluatko kokea täydellisen tyylimuutoksen?

Tule sellaiseksi kuin haaveilet ja hae mukaan Annan muuttumisleikkiin. Muuttuja-tiimin osaavissa käsissä saat niin uuden hiuslookin kuin meikin meikkausvinkkeineen. Muotitoimittaja Milla Muurimäki stailaa sinulle uuden, upean asukokonaisuuden. Tervetuloa mukaan elämäsi kauneimpaan päivään!

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kommentit (17)

OLISIN ONNESTA MYKKYRÄLLÄ jos pääsisin muuttumisleikkiin.Eläkkeeni on pieni
joten ei ole varaa stylistiin.Minulla on edessä iso leikkaus.Oikeaan olkapäähäni laitetaan tekonivel,pelottaa todella paljon monen tunnin leikkaus ja toipuminen leikkauksesta kestää noin vuoden kuntoutksineen.SIKSI OLISIN niin kiitollinen jos pääsisin MUUTTUMAAN koska sairauksia on vaikka muille jakaa.- Karjalaisen äitini perintönä on ONNEKSI iloisuus ja huumorintaju.Olisin aikaa sitten jo ollut \maan raossa masennuksen kanssa”
00

Toivoisin pääseväni muuttumisleikkiin vuotta vanhemman siskoni kanssa. Meitä on aina sanottu aivan saman näköisiksi. Anne on järjestänyt minulle aina kaikkea kivaa ja nyt olisi jo minun vuoroni. Taloudellisen ”ahdingon ” vuoksi en voi järjestää hänelle mitään missä vaaditaan rahaa. TÄMÄ OLISI KUIN SILMÄ PÄÄHÄN.
00

Ensi vuonna tulee täyteen 60 v. ja kiva olisi ”päivittää” look ennen juhlia!
00

Olen 56vuotias kuuden lapsen onnellinen äiti, nuorimmaiset (kaksoset) ovat jo 20 vuotiaita. Elämä on mennyt perheen arkea pyörittäessä ja työelämässä, kampaajallakaan en ole käynyt häiden (v1985) jälkeen kuin muutaman kerran. Onneksi vanhin tyttäreni leikkaa niitä välillä. Olisi kiva päästä ammattilaisten käsittelyyn:)
00

Kävin pitkästä aikaa netissä selamassa ANNA lehteä, haluaisin osallistua muutosleikkiin, kukapahan nyt ei haluaisi?
Etsiessäni sivuston silmääni osui mm.Linnan Juhlat reportaasiin, ja yllätykseksi tuttu nimi pulpatti esiin Kariina Hazard. Olen aina pitänyt tästä rehellisestä suorasta toimittaja naisesta.
Mull oli vaan pakko kertoa.
Hyvä valinta, senkin vuoksi Anna:n lukeminen on entistäkin kivempi tulevaisuudessa. Kaupassa ei tartte mietii minkä ottaisi.
00

Kohta se kuusikymppiä kolkuttelee ja rypyt sen kun syvenee ja vuosirenkaat vyötäröllä vaan lisääntyy. Menetin 6,5 vuotiaan lapsenlapseni Frankin yhtäkkiä tammikuun 11 päivänä 2015 kotipihalleen lumiauran alle ja tuntuu että suru ja ikävä ovat tehneet omat uurteensa kasvoilleni. Nyt kaipaisin uutta virtaa jolla saisin elämän rullaamaan ja löytäisin myös ilon ja olisin tyytyväisempi itseeni. Olen koulutukseltani kosmetologi ja rakastan kaikkea kaunista joten olisi kiva kun peilistäkin katsoisi joku kaunis ja tyylikäs aikuinen nainen . Kevätterveisiä!
00

kaikkeni olen koittanut. Vaihtanut kampaajaa vuodesta toiseen mutta tyyli vain säilyy.
00

Poikani ovat löytäneet vaimonsa,ovat parhaita kavereitani ja heidän vaimonsa.Minulla on monia sairauksia joiden kanssa päivittäin ponnistelen.,,he rohkaisevat minua jaksamaan.Monesti olen yksinäinen ja siksi otin yhteyttä teihin,olisko siellä saada elämääni elämää.Olisin onnellinen sydämestäni jos valitsisisitte minut. Uskon,että jaksaisin iloita siitä elämäni loppuun saakka.
00

Olisi aivan ihanaa jos pääsisi muuttumaan uusi meikki hiukset ym. Kesä terveiset kaikille
00

Hyvä toimitus⌚

Rypyt tekevät alakuloisen näköiseksi. Puukkoa tarvitaan otsan korjaamiseksi.
Silmien välissä on kaksi II. Silmälasit jäivät piiloon, kun murkkuikäisenä ne nopeasti valitsin optikko Haukan ehdotuksesta. Vaaleanpunaiset kehykset olivat isosiskon mielestä hyvät. Koulussa käytin niitä vähän. Seuraavat lasit hankin sairaala-apulaisen kesätienestillä. Ruskeat kehykset sopivat, koska silmäni ovat ruskeat. Katselin naapurissa tv:tä.

17-vuotias neito Savosta läksi Helsinkiin ja asui opiskelijasolussa etelä-Haagassa. Perillä tiesin osaston. Teho-osaston homma opittiin tehdessä.

Laihduin kesän aikana. Ritva koulussa huomasi sen. Kotona sain sitten kuunnella radionauhurilla Simon ja ”Garfunkkelia” sekä Hurriganesia. ”Talahalaläässii” ja ”Get on” olivat suosikkejani.

”Bridge over trouble water” on tehnyt polkuja iholle, joten tarvitsette saksia, väriä, mittanauhaa ym.
00

Kadotin itseni jonnekin. Ei tahdo löytyä oikeanlaisia vaatteita päälle, ainakaan edullisesti. Sain ainoan lapseni 3 vuotta sitten 40 vuotiaanakin. Nyt pitäisi olla elämänsä terässä ja naisellinen, apua! Muuttumisohjelmaan olisi todella ihana päästä.
00

Tavallisen harmaa nainen, en tiedä tekeekö muutumis ohjelmakaan mitään.
00

Lapseni ovat jo aikuistuneet ja (toivon mukaan) pian muuttamassa pois kotoa. Raskaat yh-vuodet alkavat olla takana. Yksin olen joutunut heistä huolen kantamaan ex-puolison ongelmien vuoksi. Rahaa ja aikaa ei ole jäänyt itsestä huolehtimiseen. Nyt olisi mukava päivittää kampaus, meikki ja vaatetus tähän päivään.
00

OLISIN ONNESTA MYKKYRÄLLÄ jos pääsisin muuttumisleikkiin.Eläkkeeni on pieni
joten ei ole varaa stylistiin.Minulla on edessä iso leikkaus.Oikeaan olkapäähäni laitetaan tekonivel,pelottaa todella paljon monen tunnin leikkaus ja toipuminen leikkauksesta kestää noin vuoden kuntoutksineen.SIKSI OLISIN niin kiitollinen jos pääsisin MUUTTUMAAN koska sairauksia on vaikka muille jakaa.- Karjalaisen äitini perintönä on ONNEKSI iloisuus ja huumorintaju.Olisin aikaa sitten jo ollut \maan raossa masennuksen kanssa”
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi