Mainos Kilpailut 15.3.2017

Hyvä alusasu on näyttävä ja istuva – Äänestä kaunein Felina-alusvaatesetti ja voita se omaksesi!

Teksti: Yhteistyössä Felina
Jokaisen naisen luottotuote on hyvin istuvat rintaliivit, jotka luovat kauniin siluetin ja tuntuvat mukavalta päällä. Äänestä kuvagallerian kuvista kaunein Felina-alusvaatesetti ja vastaa kyselyyn, niin voit voittaa itsellesi laadukkaan alusasun!

Felina, yli 130 vuotta liiviosaamista

Pienestä korsettitehtaasta on kasvanut kansainvälinen, yli 50 maassa toimiva liivien asiantuntija. Felina on johtavia alusasumerkkejä Saksassa. Felinan filosofia on valmistaa aikuiselle naiselle käytännöllisiä, tukevia ja myös isoihin kokoihin sopivia liivejä. Vuonna 2005 perustettu Felina Conturelle -linja edustaa sensuellimpaa tyyliä naisille, jotka haluavat kevyempää ilmettä, pitsiä ja brodeerauksia alusasuihinsa.

Tiesitkö, että huolella valmistetussa liivissä on noin 40 osaa ja sen valmistuksessa on yli 40 työvaihetta? Tällä materiaalimäärällä varmistetaan hyvä istuvuus, käyttömukavuus sekä kaunis ulkonäkö.

Felinaa Suomessa myyvät asiantuntevat erikoisliiviliikkeet, joissa sinua palvellaan henkilökohtaisesti. Liivien ostaminen on helppoa näiden asiantuntijoiden käsissä. Felina-kauppiaat löydät täältä.

Osallistu kilpailuun

Valitse mieleisesi Felina-alusasu ja voita itsellesi setti, jonka arvo on noin 100 euroa. Arvomme palkinnon kaikkien kysymyksiin vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Kampanja on voimassa 15.3.-30.4.2017. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta. Huom! Emme voi taata sitä settiä, jonka olet kilpailussa valinnut parhaaksi, mutta valitsemme sinulle mieleisen saatavilla olevan setin kokosi mukaan.

1. Provence
2. Rhapsody Spacer
3. Solid Memory Foam
4. Sentiments body
5. Delicate
6. Pure Balance
7. Paradise
8. Poetry

Kommentit (13)

Vielä kun jossain kerrottaisiin, onko a-kuppia saatavilla vaiko vain keski- ja jättikokoja.
00

Hei, a-kuppia löytyy mm. ihanasta Solid-liivistä, jossa on käytetty uudenlaista memory foam-materiaalia, joka ihon lämmön vaikutuksesta muokkaantuu rintaan. Ihana materiaali! Solidin väreinä löytyy mm. kaunis, hento porcelain rose- väri. Jos et halua toppausta, niiin Poetry-liivissä on myös a-kuppi. Ihanaa kevättä kaikille toivottaa maahantuojan ja kauppiaiden puolesta, Satu.
00

Olihan siellä a-kuppeja. Klikkaa noita kuvia niin näet missä koossa rintaliivit on saatavilla
00

Kaikki kauniita,mutta ekassa kuitenkin jotain rohkeaa ja tyttömäistä.
00

ON OUTOA KUN EN TAJUA MITÄÄN RINTALIIVEISTÄ ENKÄ KUPPIKOOSTA VAIKKA OLEN JO 53V. EN OLE MILLOINKAAN RINTALIIVEJÄ OSTANUT ENKÄ KÄYTTÄNYT KUN EN RASKI OSTAA ENKÄ TIEDÄ KOKOANI.
00

Kaikki hyvin kauniita. Muutama tämän merkin alusvaatesettejä olen omistanut. Ovat erittäin laadukkaita ja miellyttäviä käyttää.
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *