Mainos Kilpailut 4.9.2017

Hyvästit kivulle – lääkkeetön kivunlievityskeino tepsii moneen vaivaan

Teksti: Yhteistyössä Sabora
Kipua alaselässä? Migreeniä? Kroonisia kipuja? Ratkaisu vaivoihin voi löytyä jalkapohjasta.

Stabilic-akupainantapohjalliset tarjoavat lääkkeettömän vaihtoehdon kivunlievitykseen.

– Kehon läpi kulkevat hermoradat päättyvät jalkapohjissa. Stabilic-pohjallisten teho perustuu refleksipisteen painamiseen. Käyttäjätutkimuksen mukaan kolme neljästä kivuista kärsivästä ihmisestä hyötyy hoidosta, kertoo Sabora Pharma Oy:n toimitusjohtaja Timo Jokinen.

Stabilic-akupainantapohjallinen on suomalainen keksintö ja tuote valmistetaan Suomessa. Pohjallisissa olevat hoitorasterikiekot kiinnitetään pakkauksesta löytyvän ohjeen mukaisesti. Pohjallisia on tarkoitus käyttää 3–4 tuntia päivässä. Jokinen muistuttaa, että ensimmäiset päivät eivät välttämättä ole miellyttäviä.

– Refleksipiste voi olla todella kipeä ja ensimmäiset päivät, jolloin sitä pohjallisten avulla painellaan, voivat olla vaikeita. Mutta kun kipu kehossa alkaa hellittää, sen todella tuntee. Itselläni alaselän kivut hellittivät pohjallisten käytön myötä. Tunne oli samanlainen, kuin jos puutunut jalka olisi pikkuhiljaa saanut tunnon takaisin.

Käyttäjätutkimuksessa pohjallisia testasivat kroonisista kivuista kärsivät ihmiset kahden viikon ajan. Yli 80 prosenttia ryhmästä koki saaneensa apua kipuihin ja hieman alle puolet apua saaneista pystyi vähentämään kipulääkkeiden käyttöä. Pohjallisia voi käyttää myös ennaltaehkäisevästi.
Timo Jokinen muistuttaa, että tuotteen kokeilemiseen ei sisälly terveysriskejä.

– Tämän tuotteen ainoa sivuvaikutus on hyvä jalkahieronta! Parin viikon jälkeen pystyy jo sanomaan, toimiiko tuote juuri sinulla.

Lisätietoa löydät osoitteesta www.stabilic.fi.

Hyvästit kivulle askelterapiaLääkkeetöntä kivunhoitoa

Stabilic-akupainantapohjalliset jäljittelevät vyöhyketerapian metodeja mahdollistamalla jalkapohjissa sijaitsevien alaselkäkivun reflektiopisteiden akupainannan potilaan istuessa ja kävellessä. Tuotepakkaus sisältää pohjalliset, siirreltävät rasterit, sekä ohjeet rastereiden asentamiseen alaselkäkivun reflektiopisteisiin pohjallisissa.

Pidä aina sukat jalassa käyttäessäsi Stabilicpohjallisia. Saavuttaaksesi parhaat mahdolliset tulokset, käytä Stabilic-pohjallisia vähintään kolme tuntia päivässä vähintään viikon ajan. Tehokas hoitojakso kestää kahdesta kolmeen viikkoon.

Lue lisää Stabilic-akupainantapohjallisista osoitteessa www.askelterapia.fi.

Kilpailu on päättynyt!

Osallistu kilpailuun jättämällä yhteystietosi ja voita 70 euron lahjakortti Askelterapia.fi-verkkokauppaan! Palkinto arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Kilpailu päättyy 2.10.2017. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Kommentit (1)

Tartun jokaiseen oljenkorteen, jossa luvataan apua kroonisiin kipuihin. Nyt tuli ihan uutta tietoa. Täytyy käydä tutustumassa sivuilla. Jalkapohjissa on yllättävän paljon akupisteitä, joten ei mikään ihme, että apua saisi sitä kautta. Mukana kilpailussa 🙂
62

Tartun jokaiseen oljenkorteen, jossa luvataan apua kroonisiin kipuihin. Nyt tuli ihan uutta tietoa. Täytyy käydä tutustumassa sivuilla. Jalkapohjissa on yllättävän paljon akupisteitä, joten ei mikään ihme, että apua saisi sitä kautta. Mukana kilpailussa 🙂
62

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *