Mainos Kilpailut 6.4.2017

Ilmianna Premium-äiti: Marabou Premium palkitsee 500 upeaa naista suklaayllätyksellä!

Teksti: Yhteistyössä Marabou Premium
Haluatko yllättää äitisi tulevana äitienpäivänä? Nyt sinulla on mahdollisuus lähettää äidille ihana äitienpäivätervehdys, sillä tarjoamme kilpailuun osallistuville 500 Marabou Premium -suklaalevyä uuden Anna-lehden kera.

Kaipaako äitisi hemmottelua ja haluaisitko yllättää hänet iloisesti äitienpäivänä? Muista äitiäsi ilmoittamalla hänet mukaan Marabou Premium -kilpailuun ja lähettämällä hänelle suklainen tervehdys. Arvomme 500 herkullisia Marabou Premium -suklaalevyjä ja postitamme ne voittajille Anna-lehden kera äitienpäiväviikolla.

Osallistu arvontaan ilmoittamalla äitisi yhteystiedot ja oma nimesi. Jos voitat, suklaalevy postitetaan äitisi kotiin ja sinut merkitään sen lähettäjäksi.

Jos äitisi asuu kerrostalossa ja omistaa lemmikkieläimiä, huomioithan sen että voi olla parempi vaihtoehto tilata suklaata sisältävä paketti omaan kotiosoitteeseesi ja toimittaa yllätys perille itse.

Kilpailu päättyy 20.4.2017. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Ilmoittautuminen arvontaan on päättynyt!

Onnea voittajille ja ihanaa äitienpäivän odotusta kaikille!

Osallistu myös Marabou Premiumin kuukausikilpailuun ja voita Essien Kesä 2017 -kynsilakkakokoelma sekä lajitelma Premium-suklaata! Kuukausikilpailun löydät täältä.

Kommentit (9)

Selvityjä. Ottaa asioista selvää ja huolehtii meistä jo aikuisista lapsista edelleen.
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *