mainos | Kaupallinen yhteistyö Nailner

Kärsitkö kynsisienestä? Näillä vinkeillä saat jalat nopeasti kesäkuntoon!

10.5.2019 Kaupallinen yhteistyö: Kaupallinen yhteistyö Nailner

Kesällä on ihanaa kulkea paljain varpain – paitsi jos kiusana on ikävä kynsisieni, joka aiheuttaa rumia värjäytymiä ja vaurioita kynsiin. Onneksi siihen löytyy nopea apu. Poimi vinkit ja voita kesäsandaalit!

Kynsisieni on yleisin kynsisairaus, sillä noin 10 prosenttia aikuisista kärsii siitä.

Miten kynsisieni saa alkunsa?

Ongelma on yleisempi ikääntyvillä, koska vanhemmiten kynnet paksuuntuvat, haurastuvat ja niissä alkaa esiintyä halkeamia. Halkeamien kautta sieni pääsee iskemään kynteen helpommin.

Sieni viihtyy kosteassa ja lämpimässä, joten umpinaiset kengät ja sukat, joissa jalat hikoilevat, ovat sille erityisen otollisia. Kynsisieni voi vaania myös suihkutilojen, kuntosalien ja uimahallien lattiapinnoilla. Urheilijoilla ongelma on tavallinen.

Vaiva voi hoitamattomana tarttua paitsi muihin kynsiin, myös muille.

Mistä kynsisienen tunnistaa?

Kynsisienen tunnistaa kellertävistä, paksuista, hauraista, kuivista ja sameista kynsistä. Terve kynsi on kirkas, joustava ja ehjä. Sienen on helppo tunkeutua kynteen, jos se on kuiva ja halkeileva.

Mistä pikainen apu?

Tavallisen kynsilakan käyttö voi vain pahentaa ja pitkittää ongelmaa, joten lopeta sen käyttö hoidon ajaksi. Tehokas hoito kynsisieneen on Nailner Hoida & Lakkaa. Pakkauksen sisältämä hoitoaine hoitaa kynsisienitulehdusta ja hengittävä kynsilakka peittää kynsisienen aiheuttamat rumat värjäytymät ja vauriot. Tuote on hyvä vaihtoehto kynsisienen hoitoon erityisesti kesällä, kun avoimia kenkiä käytetään usein.

Nailner Hoitoaineen ainutlaatuinen läpäisymekanismi kyllästää koko kynnen keratiinikerroksen ja luo epäsuotuisan ympäristön sienelle alentamalla kynnen pH-arvoa. Se myös sitoo kynteen kosteutta. Hoitoainetta levitetään kynnelle päivittäin.

Nailner Hengittävä kynsilakka peittää kynnet luonnollisella sävyllä. Lakka on kehitetty tulehtuneille kynsille, joten se ei vahingoita kynttä eikä heikennä hoidon tehoa, vaan läpäisee ilmaa ja kosteutta. Voit käyttää Nailner Hengittävää kynsilakkaa myös terveisiin kynsiin. Se on nopea levittää ja kuivuu nopeasti.

 

Osta Nailner Hoida & Lakkaa apteekin verkkokaupasta.

Lue lisää: nailner.fi

Osallistu kilpailuun ja voita ihanat kesäsandaalit!

Vastaa kyselyyn ja osallistut arvontaan. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 150 euron arvoinen kenkälahjakortti K-kenkään. Kilpailun voimassaoloaika on 13.5.–10.6.2019.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!