Taija on aiemmin muotoillut tukkaa ainoastaan harjaamalla. – Tältäkö minä oikeasti näytän? Otsahiukset tasapainottavat nyt kasvojani, Taija iloitsi.
Taija on aiemmin muotoillut tukkaa ainoastaan harjaamalla. – Tältäkö minä oikeasti näytän? Otsahiukset tasapainottavat nyt kasvojani, Taija iloitsi.
Kilpailut

Taija, 44, on pukeutunut samalla tyylillä lukioajoista lähtien – katso, miten hänen ulkonäkönsä muuttui ammattilaisten käsissä

Lukiosta asti samalla tyylillä pukeutunut Taija ei ole halunnut herättää huomiota asuillaan, mutta toivoisi tyyliinsä naisellisuutta.
Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Jouni Harala

Helsinkiläinen lääkäri Taija, 44, on huomannut, että töissä alipukeutuminen on suotavampaa kuin ylipukeutuminen. Hänen tyylinsä on säilynyt lähes samana lukioajoista saakka. Mekkoihin sonnustautuminen ei ole ollut hänen juttunsa, mutta hän toivoisi tyyliinsä hitusen lisää naisellisuutta. Suurimmaksi ongelmakseen Taija nimeää kuitenkin luonnonkiharat hiuksensa, jotka saavat aikaan räjähtäneen näköisen lookin.

Lue lisää: Tukan leikkaaminen jännitti Pirjoa, ja lopputulos sai hänen suunsa loksahtamaan auki – katso häkellyttävä muutos

Luonnonkihara kaipaa lisää kerroksia

Taijan kiharat päätettiin herättää eloon: tukka leikattiin, kerrostettiin ja tummennettiin, jolloin se näyttää aiempaa paksummalta. Pitkät otsahiukset muotoiltiin tasapainottamaan kasvoja. Kampaaja neuvoi Taijaa muotoilemaan kiharoita oikein: paljon kosteuttavia tuotteita ja kiharoiden puristelemista, ei enää harjaamista.

Kevyt meikki riittää

Herkkä meikki ja kaunis luonnonkihara tukka sopivat Taijalle.

Herkkä meikki ja kaunis luonnonkihara tukka sopivat Taijalle.

Taijan arkimeikki koostuu rajausväristä, ripsiväristä ja liilasta luomiväristä. Meikkaajan mukaan liila on kaukana Taijan omista väreistä. Oliivinvihreä luomiväri sopisi hänelle paremmin.

Taijalla on kuulas iho, jota ei haluttu peittää paksun meikin alle. Siksi hänelle tehtiin keijukaismaisen eteerinen meikki. Iho tasoitettiin kevyesti, silmiin tehtiin kevyt rajaus ja luomille lisättiin hieman aprikoosin ja hiekan sävyjä. Kulmat meikattiin huolella ja look viimeisteltiin runsaalla poskipunalla.

Taija kertoi olevansa ujo eikä siksi halua herättää huomiota pukeutumisellaan. Hänelle puettiin silti näyttävä röyhelömekko, joka todisti, että supernaisellinen ja romanttinen asu sopii hänelle todella hyvin. Rouheat cowboybootsit tuovat asuun särmää.

Taijan tyyli päästä varpaisiin

Luonnonkiharat, röyhelöt ja bootsit ovat herkullinen yhdistelmä.

Luonnonkiharat, röyhelöt ja bootsit ovat herkullinen yhdistelmä.

Meikki

Kevyellä, ihoa hoitavalla peitevärillä ja aprikoosin ja hiekan sävyisillä meikeillä syntyy look, joka näyttää meikkaamattomalta.

Hiukset

Luonnonkiharat pysyvät kauniina, kun tukkaa pesee harvoin ja käyttää runsaasti kosteuttavia hiustuotteita.

Bootsit

Cowboybootsit antavat särmää romanttiselle asulle.

Mekko

Näyttävä röyhelömekko sopii mainiosti myös aikuiselle naiselle.

X