vegaanin katuruokaa -kirjan kansi
Kilpailut

Mikä on parasta katuruokaa? Kerro se meille ja voita Vegaanin katuruokaa -kirja!

Oletko vankkumaton falafelien ystävä vai valitsetko mieluummin tacot? Ehkä mielestäsi paras katuruoka onkin jotain ihan muuta. Kerro meille, mikä on parasta katuruokaa ja osallistut kolmen Vegaanin katuruokaa-kirjan arvontaan.
Teksti: Anna.fi

Vegaanin katuruokaa on MasterChef UK:n finaaliin vuonna 2011 selvinneen Jackie Kearneyn oodi matkustelulle ja katuruoalle. Kirjassa matkataan ympäri Aasiaa ja poimitaan parhaat katuruokareseptit – vegaanisina.

Kirjan matkassa pääset Intiaan, Thaimaahan, Sri Lankaan, Indonesiaan, Malesiaan, Vietnamiin sekä Laosiin. Maiden runsaan kasvisruokatarjonnan innoittamat reseptit on koottu yksien kansien väliin ja jokainen maa muodostaa oman osionsa.

Reseptien joukosta löytyy monille entuudestaan tuttuja ruokia, kuten linssimuhennos dal ja friteeratut pakorat. Kirjassa on myös laaja kirjo vähemmän tunnettuja, tietyille alueille ominaisia ruokia.

Näin olet mukana arvonnassa!

Kerro, mikä on parasta katuruokaa ja voit voittaa Vegaanin katuruokaa -kirjan omaksesi. Osallistu alla olevalla lomakkeella 26.7.2016 mennessä. Arvomme kolme kirjaa.

Käy tykkäämässä Ruoka.fi:stä Facebookissa, niin saat nopeasti ja helposti tietoa kilpailuistamme.

X