Kilpailut 2.8.2016

Mikä on perheenne suosikkiruoka? Kerro se meille ja voit voittaa Jamie Oliverin Arjen superruokaa perheille -kirjan

Teksti: Anna.fi
Maistuisiko teillä parhaiten bataatti-kalapihvit vai kenties kanatacot? Valitse Arjen superruokaa perheille -kirjan resepteistä perheesi suosikki ja olet mukana kirjojen arvonnassa.

TV-kokki Jamie Oliverin Arjen superruokaa -kirja saa jatkoa ja tällä kertaa kirja on suunnattu erityisesti perheille. Kirjassa on liki 300 sivua ja 100 helppoa reseptiä. Kirja sisältää ideoita aamupalalle, lounaalle ja päivälliselle sekä välipalaksi.

punainen spagetti -resepti Jamie Oliverin kirjasta Arjen superruokaa perheille

Reseptit on suunniteltu vastaamaan lapsiperheiden arjen vaatimuksiin ja Jamie on ammentanut niiden suunnittelussa niin omista kokemuksistaan kuin saamastaan palautteesta.

Kirjassa on myös oma osionsa vinkeille, josta löytyy tietoa muun muassa sokereista, kuidusta, nesteyttämisestä ja monesta muusta terveelliseen ruokavalioon liittyvästä aiheesta. Lisäksi vinkeissä kerrotaan lasten kanssa kokkaamisesta, ruoan budjetoinnista ja hyvinvoinnista.

lämmin savustettu taimensalaatti -resepti Jamie Oliverin kirjasta Arjen superruokaa perheille

Näin olet mukana arvonnassa!

Valitse alla olevista vaihtoehdoista suosikkisi ja olet mukana Jamie Oliverin Arjen superruokaa perheille -kirjojen arvonnassa. Osallistu alla olevalla lomakkeella 30.8.2016 mennessä. Arvomme kolme kirjaa.

Käy tykkäämässä Ruoka.fi:stä Facebookissa, niin saat nopeasti ja helposti tietoa kilpailuistamme.

Kommentit (2)

Hyvä kirja,olen kuullut paljon kehuja toisilta ihmisiltä ja hyvä että kirja on jaettu lukuihin ja kalorimäärät esitetty .
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi