Kilpailut 26.9.2016

Mikä on syksyn paras sesonkiherkku? Kerro se meille ja voita Satokauden ruokaa- kirja

Teksti: Anna.fi
Onko sienikastike syksyn suurinta herkkua vai sittenkin omenapiirakka? Kerro, mikä on syksyn sesonkiruokasuosikkisi ja voit voittaa Satokauden ruokaa -kirjan omaksesi.

Suuren suosion saavuttaneen Satokausikalenterin perustaja Samuli Karjula on kirjoittanut yhdessä tutkija Susanna Haaviston kanssa Satokauden ruokaa -kirjan, joka pureutuu ruoan valmistamiseen satokausien mukaan.

Vajaan 150 sivun mittaiseen kirjaan mahtuu mukaan kotimaisen sesonkiajattelun kehitystä 1800- ja 1900-luvun taitteesta tähän päivään. Kirjan resepteissä on myös historian havinaa, sillä ne on valittu vanhoista reseptikokoelmista. Vanhat reseptit on päivitetty 2010-luvulle sopiviksi.

Satokauden ruokaa -kirjan resepti

Näin olet mukana arvonnassa!

Kerro meille, mikä on syksyn paras sesonkiherkku ja olet mukana kolmen Satokauden ruokaa -kirjan arvonnassa. Osallistu alla olevalla lomakkeella 24.10.2016 mennessä. Arvomme kolme palkintoa.

Käy tykkäämässä Ruoka.fi:stä Facebookissa, niin saat nopeasti ja helposti tietoa kilpailuistamme.

 

Kommentit (3)

Ilman muuta sienimuhennos kera hyvän muusin Rosamunda potuista valmistettuna.
00

joittaako näistä koskaan mitään olen osallistunut usein enkä ole mitään koskaan voittanut,meneekö kaikki pääkaupunkiin eikä tänne maalle tule voittoja >>
00

Hei Hilma
Palkinnot menevät ihan arvonnan mukaan, eivätkä asuinalueiden mukaan. Ainoastaan ulkomailta ei voi näihin kilpailuihin osallistua.

Arvontaonnea toivottaen,
Leena, Ruoka.fi:n toimituksesta
00

Ilman muuta sienimuhennos kera hyvän muusin Rosamunda potuista valmistettuna.
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi