Mainos Kilpailut 12.4.2017

Mikä uimapukutyyppi olet? Vastaa kyselyyn ja voita upea Sunflair-uima-asu!

Teksti: Yhteistyössä Sunflair
Oletko uimahallikäyttäjä, rantaeläjä vai arvostatko eniten hyvin istuvaa ja muotoilevaa uima-asua? Äänestä Sunflair-mallistosta suosikkisi ja osallistu kilpailuun.

Laadukkaan ja hyvän uimapuvun määrittelevät kestävät ja korkealuokkaiset materiaalit, kauniit leikkaukset, testatut ja hyvin istuvat tuotteet, teknologiset innovaatiot ja uusimmat trendit. Kaiken tämän sinulle tarjoaa saksalainen uimapukumerkki Sunflair, joka on palkittu jo kuudennen kerran peräkkäin Saksan myydyimpänä uima-asumerkkinä!

Meillä suomalaisilla uima-asu on usein ympärivuotisessa käytössä. Kesäloman rantaelämän vieton lisäksi tarvitsemme hyvän uima-asun talven ulkomaan matkoille, kylpylälomille ja uimahallikäyttöön. Merivesi ja uimahallien kloorivesi koettelevat uima-asun laatua. Materiaalin lisäksi uima-asussa on tärkeää hyvä kokomitoitus ja leikkaus. Suomalaisnaiset ovat melko pitkäselkäisiä ja siksi oikea mitoitus uimapuvussa on tärkeää. Sunflairin mitoituksessa uimapuvun pituus on tarpeeksi pitkä eikä uimapuku vedä ikävästi. Kokomitoitus kulkee vaatekoon ja kuppikoon yhdistelmänä. Kokoskaala on 36–56, A–H-kupeissa.

Suomalaiset alusasuliikkeet ja tavaratalot ovat suosineet Sunflairia jo lähes 20 vuotta, koska sen materiaalit ovat kestäviä ja mitoitus meille suomalaisille sopivaa. Sunflair-jälleenmyyjiltä löytyy laaja valikoima uimapukuja, bikinejä, tankineja ja upeita ranta-asuja. Sunflair-mallistoon kuuluvat myös proteesiuimapuvut.

Sunflair-kauppiaat löydät täältä.

Kilpailu on päättynyt!

Oletko uimahallikäyttäjä tai rantaeläjä, vai arvostatko hyvin istuvaa ja muotoilevaa uima-asua?

Kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin uima-asusetti, jonka arvo on noin 100,00 euroa. Kampanjan voimassaoloaika oli 12.4.–31.5.2017.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta. Huom! Emme voi taata sitä settiä, jonka olet kilpailussa valinnut parhaaksi, mutta valitsemme sinulle mieleisen saatavilla olevan setin kokosi mukaan.

Klikkaa kuvia ja tutustu Sunflairin upeisiin uima-asumallistoihin!

1. Uimahallikäyttäjä
2. Rantaelämää
3. Varma ja hyvä olo

Kommentit (10)

Kaikki uikkarit ovat hienoja. Minulle paras on kuitenkin tuo kaunis uimahallipuku. Vesijumppaa yli 10 vuotta harrastaneelle toisi lisää energiaa, kun voisi jumppailla noin upeassa asussa!
00

Jos olisin nuori, valitsisin Rantaelämää. Vaikka käynkin lähinnä uimahallissa, tykkään silti enemmän avonaisemmasta uimapuvusta, joten valitsin Varma ja hyvä olo. Kauniita ovat.
00

Vanhakin tahtoo aurinkoa vaikka vähän rupsahtanutkin. Suojaisassa lahdessa veneen kannella on ihana loikoilla ja asntaa auringon helliä!
00

Tyylikäs, tarpeeksi peittävä uimapuku sekä uimahalliiin että uimarannoille. Ikää on jo 66v. joten
tää olisi varma valinta.
00

LK
Varma ja hyvä olo on mielestäni kaunein, mutta kyllä muut ovat myös niitä.
00

Kaikki uikkarit ovat hienoja. Minulle paras on kuitenkin tuo kaunis uimahallipuku. Vesijumppaa yli 10 vuotta harrastaneelle toisi lisää energiaa, kun voisi jumppailla noin upeassa asussa!
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *