Kilpailut

Millaista leipää sujautat leivänpaahtimeen? Kerro se meille ja voita Kenwood Persona Glass -keittiökoneita

Paahdatko mieluiten perinteistä vehnäpaahtoleipää vai kenties amerikkalaistyylistä rinkeliä? Kerro meille, mikä on suosikkipaahdettavasi ja voit voittaa upean Kenwood Persona Glass -setin, johon kuuluu niin leivänpaahdin kuin vedenkeitinkin.
29.3.2016 Teksti: Anna.fi Kuvat: Valmistaja

Uudet Kenwood Persona Glass vedenkeitin ja leivänpaahdin yhdistävät harjatun alumiinin sekä kirkkaan lasin. Kirkkaan lasipinnan ansiosta pystyt tarkkailemaan leivän paahtumista ja veden kiehumista.

Kenwood Persona Glass -vedenkeitin

Neliskulmaiseksi muotoillulla vedenkeittimellä voit keittää kerralla 1,7 litraa vettä. Keitin on valmistettu alumiinista sekä kestävästä lasista.

Leivänpaahdin on varustettu infrapunalämmityselementillä, joka paahtaa leivän kullanruskeaksi. Paahtimen etuseinämä on lasia. Seinämän saa irrotettua puhdistamista varten. Lisäksi paahtimessa on pitkä ja leveä paahtoaukko, johon mahtuu vaikka pieni patonki. 

Kenwood Persona Glass -leivänpaahdin

Näin olet mukana arvonnassa!

Kerro meille, mitä paahdat mieluiten ja voit voittaa Kenwoodin aamiaissetin. Osallistu 26.4.2016 mennessä. Arvomme yhden setin, johon kuuluu sekä vedenkeitin että leivänpaahdin. Palkinnon arvo on yhteensä 278 euroa.

Käy tykkäämässä Ruoka.fi:stä Facebookissa, niin saat nopeasti ja helposti tietoa kilpailuistamme.

Kommentit (7)

Onpas hienot, oisin ylpee jos nää voittaisin.. Molemmat jo vanhat jotka kaapissa piilossa, nää olis kyll esill työpöydällä..

Näitä vehkeitä todella tarvitsisin! Edelliset ovat jo aika finito, sillä paahdan KAIKEN leivän, mitä syön. Tarvitsen nimittäin gluteenitonta leipää, joka ei säily syötävänä ellei siitä pakasta tuoreena. Ja milläs sen sitten syöt jollei paahtimen kautta?!

Jos voittaisin nämä upeat tuotteet voisin luopua vanhoistani, tai sitten antaisin nämä lahjaksi siskolleni joka muuttaa pian omaan kämppään. 🙂

Kesäasunnolla olisivat tarpeeseen, ettei tarvitsisi raahata edestakaisin entisiä asuntojen välillä.

Paahdan Hannun gluteenitonta tattarisämpylää – ihanaa! Olen löytänyt rakkaussuhteeni leipään kyseisen sämpylän ansiosta useiden leivättömien vuosien jälkeen. Maistuu! Leivänpaahdin on ”ryöstetty” äidiltä lainaan tähän hätään. Oma tulisi tarpeeseen, sitä arvostavaan kotiin, sillä keittiö on kotini sydän.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *