Moccamaster Metallic Edition
Kilpailut

Minkä värisen kahvinkeittimen haluaisit? Valitse kolmesta väristä ja voita Moccamaster omaksesi

Kaipaisitko uutta kahvinkeitintä? Äänestä Moccamasterin kolmesta metallinhohtoisesta väristä suosikkiasi ja voit voittaa sen itsellesi!
Teksti: Anna.fi Kuvat: Valmistaja

Käsintehtyjä suodatinkahvinkeittimiä valmistava Moccamaster tuo syksyllä markkinoille sarjan metallinhohtoisia kahvinkeittimiä. Moccamaster Metallic Edition -mallistoon kuuluu kolme kahvinkeitintä: uutuuksina ruusukullan hohtoinen kupari ja messinkisen näköinen harjattu kulta sekä jo nyt myynnissä oleva hopea.

Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan, testataan ja pakataan käsityönä Hollannissa Amerongenin tehtaalla. Keittimiin saa myös varaosia.

moccamaster metallic edition kahvinkeittimet

Moccamaster keittää 10 kuppia kahvia (1,25 L) kuudessa minuutissa. Kaksi erillistä vastusta kuumentavat kahvin keittoveden 92–96 asteen lämpötilaan. Lämpölevyn vastus puolestaan takaa lämpimänä pysyvän valmiin kahvin. Keittimessä on lisäksi tippalukko sekä automaattinen virrankatkaisu.

Moccamaster-kahvinkeittimien runkotakuu on 5 vuotta kotitalouskäytössä, mutta sen voi pidentää 10 vuoteen rekisteröimällä keittimensä Moccamasterin verkkosivuilla.

Näin olet mukana arvonnassa!

Valitse alla olevista vaihtoehdoista suosikkisi ja olet mukana Moccamaster Metallic Edition -kahvinkeittimen arvonnassa. Osallistu alla olevalla lomakkeella 30.9.2016 mennessä. Arvomme yhden palkinnon. Palkinnon arvo on 259 e.

Käy tykkäämässä Ruoka.fi:stä Facebookissa, niin saat nopeasti ja helposti tietoa kilpailuistamme.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

X