Juomat

Mistä syntyy paras smoothie? Kerro se meille ja voita Hellapoliisin Supersmoothiet-kirja!

Mistä raaka-aineista syntyy herkullisin smoothie? Mustikoista, omenasta, appelsiinista vai jostain ihan muusta? Kerro meille, mistä syntyy paras smoothie ja osallistut Supersmoothiet-kirjojen arvontaan.
26.7.2016 Teksti: Anna.fi

Hellapoliisina tunnettu Kati Jaakonen ja Pinkit korkokengät -blogia pitävä Marjo Kauppila ovat tehneet Supersmoothiet – mangosta mustikkaan -kirjan yhteistyössä. Kirjasta löytyy noin 80 smoothie- ja mehureseptiä, joista valita.

supersmoothiet-kirjoja

Kirjaa on tehty niin Indonesiassa kuin Suomessakin, mikä näkyy vahvasti kirjan kuvituksessa. Sivuja värittää myös matkapäiväkirja, jossa tekijät kertovat erilaisista sattumuksista matkan varrella ja tarjoavat kurkistuksen kirjantekoprosessiin.

Lisäksi kirjastä löytyy erilaisia vinkkejä ja tietoiskuja eri hedelmistä ja muista smoothieihin sopivista raaka-aineista.

Näin olet mukana arvonnassa!

Kerro, mistä raaka-aineista syntyy paras smoothie ja voit voittaa Supersmoothiet-kirjan omaksesi. Osallistu alla olevalla lomakkeella 23.8.2016 mennessä. Arvomme kolme kirjaa.

Käy tykkäämässä Ruoka.fi:stä Facebookissa, niin saat nopeasti ja helposti tietoa kilpailuistamme.

Continental kamppis -Lahtisen huopikkaat

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.