Anne halusi tyyliinsä raikkautta ja pirteyttä.
Kilpailut

Muuttumisleikki: Annen, 33, tyyli piristyi nuorekkaalla polkkatukalla ja puuterisävyillä

Sairaanhoitaja Anne Rantalalle loihdittiin Annan muuttumisleikissä pirteä polkkatukka. Uusi tyyli tuo vaatekaappiin tummien sävyjen rinnalle myös pehmeitä puuterisävyjä.
Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Pekka Holmström/ Otavamedia

Sairaanhoitajana työskentelevä Anne Rantala, 33, ei työssään käytä hameita, ja hän on arjessakin enemmän housuihminen. Kuopiossa asuvan Annen vaatekaapin perusvärit ovat musta ja harmaa, ja yleensä päälle valikoituvat tiukat farkut ja neulepaita. Anne kyllä pitää väreistä mutta käyttää niitä lähinnä huiveissa. Muuttumisleikiltä Anne toivoo tyyliinsä raikkautta, nuorekkuutta ja ajattomuutta.

Luonnolliset sävyt esiin

Punapäisellä Annella on ohut hiuslaatu, mutta hiuksia on paljon, ja ne ovat luonnontaipuisat. Olkapäille laskeutuva, tasaiseksi leikattu tukka näytti hieman raskaalta, joten pituutta lyhennettiin hieman, ja Annelle leikattiin pitkät otsahiukset. Luonnollisen kaunista, punaista sävyä syvennettiin hieman kuparisemmaksi, mikä korosti entisestään Annen vaaleaa ja kuulasta ihoa.

Anne sai pientä noottia tummiksi värjätyistä kulmakarvoistaan. Annen kasvojen vahvuus on pehmeydessä, raikkaudessa ja heleydessä, ja liian tummat kulmat sotkevat tämän harmonian.
Meikillä haluttiin korostaa pehmeyttä. Siniharmaalla silmämeikistä tehtiin utuinen ja tumma. Kulmiin ei lisätty väriä, ne ainoastaan harjattiin läpinäkyvällä kulmakarvageelillä. Huuliin lisättiin persikkaista sävyä.

Ilkka Ruotsalainen teki Annelle meikin, joka korosti hänen luonnollisia sävyjään.

Tiukat housut vaihdettiin korkeavyötäröisiin, leveisiin housuihin. Leveiden housujen paras puoli on se, että ne toimivat yhtä hyvin niin arjessa kuin juhlassakin, ja ne yleensä saavat kantajansa jalat näyttämään pidemmiltä. Arkihousuna niiden kanssa puetaan neule tai kauluspusero, ja kesäisin ne muodostavat täydellisen asun t-paidan ja sandaalien kanssa.

Juhliin samoilla housuilla voi mennä silkkitopin ja korkokenkien kanssa. Lyhythihainen kašmirneule on arjen luksusvaate. Se on lämmin, tyylikäs, ajaton ja oikein hoidettuna ikuinen. Matalat nudensävyiset kengät viimeistelevät puuterisen kokonaisuuden ja jättävät nilkat paljaiksi, mikä antaa leveille housuille siroutta.

Sinustako seuraava muuttuja? Klikkaa tästä ja hae mukaan!

X