Kilpailut

Muuttumisleikki: Annetten, 54, uskomaton muodonmuutos – lyhyet hiukset ja raikas meikki nuorensivat tyyliä vuosilla

Annette Ekblad oli valmis kokeilemaan uudenlaista juhlatyyliä, vaikka ajatteli, että meikki vanhentaa häntä. Milla Muurimäki, Kuvat Niclas Mäkelä/Otavamedia
Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Niclas Mäkelä/Otavamedia

Muuttumisleikkiin päässyt sporttinen ja rokista pitävä Annette Ekblad, 54, asuu Kirkkonummella. Farkuissa viihtyvä vahtimestari pitää itseään ikäistään nuorempana ja kertookin, ettei hänen tyylinsä ole vaihtunut 30 vuoteen. Annetten mielestä meikki vanhentaa, ja siksi hän ei meikkaa. Nyt hän haluaisi oppia helpon ja uudenlaisen juhlatyylin.

Napakka leikkaus hiuksiin

Annetten luonnostaan harmaat hiukset on värjätty tummanruskeiksi. Olkapäille ulottuvat hiukset ovat ohuet ja värjäämisestä hieman huonokuntoiset. Halusimme tuoda Annetten kasvoja paremmin esiin, joten kampaaja leikkasi hiukset lyhyeen mittaan mutta niin, että päälliosa jätettiin pidemmäksi. Väriä vaalennettiin lämpimän vaaleanruskeaksi, mikä toi lämpöä kasvoille.

Iho hehkumaan

Annette kertoo, että hän kuulee usein näyttävänsä väsyneeltä. Meikkaaja paljastaa tähän syyn. Annettella on keltaiseen taittuva, oliivin sävyinen iho. Oliivin sävyisen ihon vihertävyys korostuu helposti talvella, jolloin iho saattaa näyttää sammuneelta ja väsyneeltä. Kesällä oliivinsävyinen iho on kauneimmillaan, kun se hieman päivettyy. Meikittömälle Annettelle suositellaan arkimeikiksi sävytettyä päivävoidetta, rajausta ja ripsiväriä. Myös sävytetty huulirasva olisi piristävä ja helppo keino meikkaamisen opetteluun. Juhlatyyliä varten Annetten silmät meikataan ruskeilla luomivärin sävyillä ja silmiä korostetaan paksummalla rajauksella. Meikki viimeistellään heleän pinkillä huulipunalla.

Monikäyttöinen neulemekko muuntuu arkeen ja juhlaan. Neulemekko 99,90 e, Lindex. Korkokengät 344,95 e, MSGM.

Monikäyttöinen neulemekko

Nuorekkaalle Annettelle sopii hauska ja näyttävä laatikkomallinen neulemekko. Mekko toimii niin juhla- kuin arkiasunakin. Tummien sukkahousujen ja korkojen kanssa värikkäässä mekossa juhlii tyylikkäästi. Kapeiden farkkujen ja nahkabuutsien kanssa mekko on muodikas arkivaate.

Tyylin aakkoset

A. Rajauksella ja ripsi- värillä saa tehtyä helpon ja nopean arkimeikin, joka avartaa silmiä ja tuo ne paremmin esille.

B. Löysät ja isot vaatteet eivät ”lihota”, kun materiaalit ovat laadukkaita ja muu vaatetus on kapeaa.

C. Ohuet hiukset eivät ole parhaimmillaan pitkässä mitassa. Lyhyempi leikkaus saa hiukset näyttämään tuuheammilta.

Marketan meikki

L’Oréal Paris/Ilkka Ruotsalainen. Meikkivoide True Match Super-Blendable Foundation Golden Amber, sävy 7W. Peitevoide True Match Concealer, sävy 3W. Pohjustus viimeisteltiin Fixing Mist -meikin kiinnityssuihkeella. Rajaus Tattoo Signature -rajaustussilla. Luomiväri Color Riche -paletti, sävy E4 Marron Glace. Ripsien pohjustus Paradise Extatic Mascara Primer. Ripsiväri musta Paradise Extatic Mascara. Huultenrajauskynä Infallible Lip Liner, sävy 201. Huulipuna Color Riche Shine, sävy 642. Poskipuna Infallible Blush Paint -paletti, sävy Peach Fling. Kulmakarvaväri Paradise Extatic Brow Pomade, sävy 104.

Marketan hiukset

L’Oréal Paris/Ester Räisänen/Pure Hairdressing. Väri L’Oréal Paris Excellence 5.3 Golden Light Brown Kullanruskea, kestoväri. Pesu ja hoito Botanicals Geranium Radiance Remedy -sampoolla ja -hoitoaineella. Muotoilu L’Oréal Paris Stylista #Pixie The Pixie Cream-Wax -hiustenmuotoiluvahalla ja Botanicals Geranium Radiance Remedy -kiiltosuihkeella.

Voita tähtituotteita!

Osallistu kisaan ja voita L’Oréal Paris -tuotteita. Arvomme yhden palkintopaketin, jonka arvo on 59,90 e.

1. L’Oréal Paris Color Riche Shine -huulipuna, sävy 642 MLBB, 12,95 e.

2. L’Oréal Paris Tattoo Signature -rajauskynä, 14,95 e.

3. L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara -ripsiväri, 13,90 e.

4. L’Oréal Paris Stylista The Big Hair Spray -tuuheuttava hiussuihke, 6,90 e.

5. L’Oréal Paris Casting Crème Gloss, sävy 645 Amber, 11,20 e.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Sinustako seuraava muuttuja? Klikkaa tästä ja hae mukaan!

Tiedustelut: Lindex 020 142 2400, MSGM/Zalando.fi

X