Kilpailut

Muuttumisleikki: Miian, 37, upea muutos – kirkas huulipuna toi esiin itsevarman kaunottaren

Miia Pankinaho ei halua korostaa itseään eikä siksi tykkää käyttää huulipunaa. Koulukiusaaminen jätti aikoinaan pitkän jäljen, joka on näkynyt myös Miian meikkaamisessa. Milla Muurimäki Kuvat Kristiina Kurronen/otavamedia
Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Kristiina Kurronen/Otavamedia

Muuttumisleikkiin osallistunut,  Mäntsälässä asuva Miia Pankinaho, 37, toivoisi enemmän asennetta pukeutumiseensa. Myyntialalla työskentelevän Miian yhdessä työpaikassa oli pukeutumiskoodina musta väri, joka on jäänyt päälle. Tällä hetkellä kotiäidin käytössä ovat 5–10 vuotta vanhat vaatteet, jotka tuntuvat tylsiltä. Miia käytti hameita ennen lapsia, mutta nyt käytännöllisyys on vaihtanut helmat farkkuihin tai leggingseihin. Toiveena olisi saada itsevarmuutta pukeutumiseen ja oppia käyttämään kuoseja.

Lämmin sävy hiuksiin

Miian hiuksia ei ole värjätty sitten viime syksyn. Halusimme tummentaa väriä lämpimän ruskeaksi,joka tuo enemmän kontrastia iholle. Pituutta emme halunneet juurikaan lyhentää, mutta paksuja hiuksia kevennettiin latvoista kerrostamalla. Ohut ja pitkä otsatukka antaa hiuksille rennon ilmeen, ja se on helppo halutessa muotoilla pois kasvoilta.

muuttuja

Rohkeasti huulipunaa

Miia kertoo meikanneensa paljonkin ennen lapsia, mutta nyt vain jos hän lähtee jonnekin. Huulipunan käytöstä Miia ei pidä. Vieroksumisen taustalla on lapsuudessa koettu koulukiusaaminen. Miia on kokenut, että huulipuna on kuin huomiokyltti. Halusimme kuitenkin nimenomaan korostaa Miian kauniita, täyteläisiä huulia. Kirkkaiden huulten kanssa muu meikki jätettiin kevyeksi. Silmiä korostettiin vaaleilla sävyillä.

Ennen muutosta Miia käytti käytännöllisiä, lähinnä tummasävyisiä vaatteita, jotka hän koki aavistuksen tylsiksi.

Rennosti kesäjuhliin

Halusimme tuoda väriä, keveyttä ja naisellisuutta Miian tyyliin. Pitkää naista pukee pitkä mekko. Pastellisävyinen, kuosillinen kietaisumekko on täydellinen asuvalinta kesäjuhliin. Värikkäät, korokepohjaiset sandaalit ja isot korvakorut viimeistelevät tyylin mutta pitävät sen rentona. Mekko toimii arkisemmassa käytössä poninhännän ja valkoisten tennarien parina.

Tyylin aakkoset

A. Korosta kauniita puoliasi. Täyteläisiä ja kauniin mallisia huulia ei pidä peitellä vaan korostaa, ja mikä parasta, muun meikin voi melkein unohtaa.

B. Ohuella ja pitkähköllä otsatukalla on helppo muuttaa hiustyyliä. Se on yhtä helppo muotoilla pois kasvoilta kuin kammata otsalle.

C. Kesämekkoa ei pidä jättää pelkkään juhlakäyttöön. Hulmuavat ja värikkäät mekot saavat nuorekkaan ilmeen, kun ne pukee tennareiden ja varvassandaalien kanssa kaupunkikäyttöön.

Miian meikki

Yves Saint Laurent/Ilkka Ruotsalainen. Meikin pohjustus Forever Youth Liberator Creme ja Encre de Peau. Meikkivoide Touche Eclat All-in-One Glow, sävy nro BR20. Valokynä Touche Eclat, sävy nro 2. Poskipuna Baby Doll Kiss & Blush duo Stick, sävy nro 3. Luomiväri Couture Palette, sävy nro 9. Ripsiväri The Shock Mascara, sävy nro 1. Huulipuna Tatouage Couture Matte Satin, sävy nro 22.

Miian hiukset

Redken/Anni Veijola/Piece of Hair. Väri Redken Chromatics ja Ultra Rich, sävyt 6NN, 5NW, 6BC, 7NW, 7NN. Sävy ShadesEq Gloss, sävy 3NW, 5NW, 5B, 3NN ja 5NN. Pesu ja hoito Color Extend -sampoolla ja AllSoft -hoitoaineella. Hoitosuihke One United. Muotoilu Iron Shape 11 -muotoilu- ja lämpösuojasuihkeella. Viimeistely Quick Tease 15 -hiuskiinteellä ja Powder Grip 03 -hiuspuuterilla.

Voita tähtituotteita!

Osallistu kisaan ja voita Yves Saint Laurentin ja Redkenin tuotteita. Arvomme yhden palkintopaketin, jonka arvo on 173,90 e.

 

muuttujan tuotteet

Sinustako seuraava muuttuja? Klikkaa tästä ja hae mukaan!

Tiedustelut: Dyrberg/Kern/timanttiset.fi, Joelle/ellos.fi, kappahl.com, Unisa/zalando.fi

 

X