Muuttumisleikki tarjosi Miialle haasteen: rohkenisiko hän leikkauttaa tukkansa, jota hän on kasvattanut pitkään.
Kilpailut

Miia kasvatti pitkään hiuksiaan, mutta kampaaja kehotti leikkaamaan niitä reilusti – katso huikea muodonmuutos

Uusi kampaus toi Miia Immosen kasvot esiin, vaikka kutreista luopuminen tuntui aluksi vaikealta.
Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Kristiina Kurronen

Muuttamisleikki laittoi pieksämäkeläinen opettaja Miia Immosen, 39, haasteiden eteen. Miia pukeutuu arkisin mieluusti sporttisesti leggingseihin ja rentoon tunikaan. Vartalonmyötäiset asut, jakkupuvut sekä vaaleanpunaisen ja beigen sävyt eivät tunnu hänestä houkuttelevilta.

Muuttumisleikki teki Miiasta taas lyhyttukkaisen

Miia on kasvattanut hiuksiaan pitkään, eikä hän haluaisi leikata niitä taas lyhyiksi. Kampaaja kehottaa kuitenkin miettimään hiusmallia ongelmanratkaisun kautta.

Miialla on tyypillinen suomalainen käsittelemätön hius, eli se on kiiltävä ja silkkinen, mutta siinä ei ole oikein tarttumapintaa. Siksi se ei jaksa kannatella kunnolla omaa painoaan. Pitkäksi venähtänyt tukka vetää myös kasvonpiirteitä alas.

Miia päättää luopua pitkästä tukasta. Tukka leikataan ja vaalennetaan, jolloin pinnasta tulee karheampi ja sitä on helpompi käsitellä. Huokoinen hius jaksaa myös kannatella itseään paremmin. Tyveen jätetty varjostus saa hiukset näyttämään tuuheilta.

Hae mukaan Annan Muuttumisleikkiin tästä! Tervetuloa mukaan elämäsi kauneimpaan päivään!

Muuttumisleikki ravisteli myös Miian vaatekaapin värimaailman

Miia käyttää arkisin meikissään bb-voidetta, rajausväriä, ripsiväriä, kulmakynää ja sävytettyä huulivoidetta. Pohja on kunnossa, mutta koska Miialla on silmälasit, meikkaaja kehottaa häntä satsaamaan silmämeikkiin. Tumma ja näyttävä silmämeikki tuo silmät lasien takaa aiempaa paremmin esille.

Vaikka vaaleat värit vieroksuttivat Miiaa, muuttumisleikki osoitti, että oikeasti ne pukevat häntä. Hiekansävyinen paitamekko on monikäyttöinen vaate, jota voi käyttää niin kesällä kuin talvellakin. Kun siihen yhdistää vaaleanpunaisen takin, tulee värimaailmaan herkullista lämpöä ja hehkua. Miian isot, tummasankaiset silmälasit vaihdettiin lopuksi kultaisiin ohutsankaisiin pilottilaseihin.

Miian tyylin kulmakivet päästä varpaisiin

Muuttumisleikki muutti Miia Immosen tyylin täysin.

Muuttumisleikki muutti Miia Immosen tyylin täysin.

Hiukset

Kun tukka on lyhyt, on tärkeää, että leikkaus mukailee kasvojen muotoa.

Pilottilasit

Kultaiset ja ohutsankaiset pilottilasit antavat modernin ilmeen kasvoille.

Meikki

Näyttävä silmämeikki sopii mainiosti silmälasien käyttäjälle, koska silloin silmät erottuvat kunnolla lasien takaa.

Beige

Jokaiselle löytyy sopiva beigen sävy kokeilemalla eri sävyjä.

Voita tähtituotteita!

1. Sisley Les Phyto-Ombres -luomiväri, sävy Metallic Khaki, 46,50 e.

2. Sisley Blur Expert -puuteri jättää iholle kevyen mattapinnan, 87 e.

3. Sisley Velvet Nourishing Cream -voide kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, 50 ml 195 e.

4. Four Reasons Professional Cool Blonde Dry Shampoo -hiuspuuteri sulautuu vaaleisiin ja harmaisiin hiuksiin, 250 ml 17,90 e.

5. Four Reasons Professional Body Boost -volyymisuihke vähentää tyven rasvaisuutta ja antaa tukalle ryhtiä, 250 ml 17,90 e.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Miian meikki:

Sisley / Ilkka Ruotsalainen. Meikin alla Velvet Nourishing Cream -hoitovoide. Meikkivoide Phyto-Teint Ultra Éclat, sävy nro 2. Peitevoide Phyto-Cernes Éclat, sävy nro 2. Rajauskynä So Intense Eyeliner, sävy nro 1. Luomiväri Phyto-Eye Twist, sävy nro 1, ja Phyto-Ombre Éclat, sävy nro 25. Ripsiväri So Volume, sävy nro 1. Poskipuna Phyto-Blush Twist, sävy nro 6. Kulmakynä Phyto-Sourcils Design, sävy Cappuccino.

Miia hiukset:

Four Reasons / Harri Paananen. Vaalennus Multibleach. Väri Luxima Pearl blond. Pesu ja hoito Four Reasons Professional Silky Moisture -sampoo ja -hoitoaine. Muotoilu Four Reasons Professional Root Booster -tyvikohottaja. Viimeistely Four Reasons Professional Body Boost -volyymisuihke.

Miian asu:

Villakangastakki 249,99 e, Nanso. Mekko 49,99 e, Reserved. Sukkahousut 14,50 e, Vogue. Kaulakoru 39 e, Snö of Sweden. Saappaat 159,95 e, Vamsko. Viktor & Rolf -silmälasikehykset 199 e, Specsavers.

Tiedustelut: nanso.com, reserved.com, snoofsweden.com, specsavers.fi, vamsko.fi, vogueshop.com

Lue lisää:

Suosittu Annan Muuttumisleikki uudisti upeasti 8 naisen tyylin – katso kuvat ja äänestä vuoden 2019 parasta tyyliä!

Muuttumisleikki: Hevostytön sähäkämpi tyyli – Virpin, 42, kurvikas vartalo piirtyy kauniisti esiin pinkissä kietaisumekossa

Riitta Väisäsen upea muodonmuutos hurmasi Annan muuttumisleikissä – olisitko tunnistanut Riittaa ilman kiharoita?

X