Kilpailut

Muuttumisleikki: Piia, 48, luuli tukkansa olevan piikkisuora ja ohut – katso, mitä tukan leikkaaminen teki ilmeelle!

Annan muuttumisleikki tarjosi Piia Riikoselle uusia ideoita hänen klassiseen ja hillittyyn tyyliinsä.
Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Sampo Korhonen

Äänekoskella asuva Piia Riikonen, 48, työskentelee tekstiilien ja jalkineiden sisäänostajana. Hänelle on työnsä puolesta kertynyt paljon vaatteita, mutta hänestä tuntuu, ettei hän osaa käyttää kuoseja ja värejä.

Näin Piian muodonmuutos tehtiin Annan Muuttumisleikissä

Pronssin hohtoa tukkaan

Piialla on paljon hiuksia, ja ne ovat taipuisat, vaikka hän itse ajatteli niiden olevan ohuet ja piikkisuorat. Suomalainen tukka ottaa nokkiinsa, jos pituutta on rakenteeseen nähden liikaa. Silloin hius ei jaksa kannatella painoaan ja näyttää lässähtäneeltä. Siksi Piian hiukset leikattiin polkkamittaan ja niihin tehtiin pystyraidoitus lämpimillä, pronssiin taittuvilla sävyillä. Väriä maustettiin trendikkäällä pinkin sävyisellä huuhtelulla.

Piia Riikonen ennen Annan muuttumisleikkiä. Piian vaatekaappiin on kertynyt työn puolesta paljon vaatteita, muuta Piia koki, että hän ei osaa käyttää värejä. Muuttumisleikki antoi hänelle vinkkejä väreihin.

Piia Riikonen ennen Annan muuttumisleikkiä. Piian vaatekaappiin on kertynyt työn puolesta paljon vaatteita, muuta Piia koki, että hän ei osaa käyttää värejä. Muuttumisleikki antoi hänelle vinkkejä väreihin.

Kosteutta ihoon tehoyhdistelmällä

Meikkaaja kehuu Piian ihoa jumalaisen kauniiksi. Se on kuulas, tasaisen värinen, eikä siinä näy huokosia. Iho on kuitenkin kuiva, joten Piian kannattaa kosteuttaa sitä hoitonesteen, seerumin ja voiteen yhdistelmällä.

Piian silmien muoto on selkeä. Pelkkä rajaus riittää korostamaan niitä, eikä luomiväriä välttämättä tarvitse lainkaan.

Muuttumisleikki osoitti Piialle, että hänen tukkansa on oikeasti paksu, vaikka hän kuvitteli sen olevan ohut ja piikkisuora.

Muuttumisleikki osoitti Piialle, että hänen tukkansa on oikeasti paksu, vaikka hän kuvitteli sen olevan ohut ja piikkisuora.

Muuttumisleikki toi väriä tyyliin

Piian klassista tyyliä ei ollut syytä muuttaa, se kaipasi vain ripauksen väriä. Leveiden vihreiden housujen, mintunvihreän luksusneuleen ja tennareiden yhdistelmä on täydellinen töihin: mukava, tyylikäs ja kaiken ikäisiä pukeva. Villakangastakki ja nahkalaukku viimeistelevät asun.

Neuleen tilalle sopii myös valkoinen t-paita, ja vilpoisena päivänä puseron alle voi pukea valkoisen kauluspaidan. Kun työpäivän jälkeen vaihtaa housut hameeseen ja tennarit korkokenkiin, on valmis illalliselle.

Hae mukaan Annan Muuttumisleikkiin tästä! Tervetuloa mukaan elämäsi kauneimpaan päivään!

Piian tyylin kulmakivet päästä varpaisiin


Iho

Kuiva iho nauttii, kun sitä kosteuttaa hoitonesteen, seerumin ja kosteusvoiteen yhdistelmällä.

Hiukset

Kun syksyllä auringonvalo vähenee, on aika lisätä valoa kutreihin.

Tyyli

Vastavärit saavat toisensa hehkumaan. Viininpunaisesta ja vihreän eri sävyistä syntyy
herkullinen kokonaisuus.

Lenkkarit

Räväkät lenkkarit näyttävät yhtä hyviltä niin nuorison kuin aikuisenkin naisen jalassa.

Voita tähtituotteita

Osallistu kisaan ja voita Sisleyn ja Four reasonsin tuotteita. Arvomme yhden palkintopaketin, jonka arvo on 302,70 e.

1. Sisley Velvet Sleeping Mask -naamio 60 ml 121 e.

2. Sisley Phyto-Teint Ultra Éclat -meikkivoide 30 ml 85 e.

3. Sisley Phyto-Eye Twist -meikkikynä, sävy 7 Havana 45 e.

4. Four Reasons Silky Moisture -sampoo 300 ml 16,90 e ja -hoitoaine 300 ml 16,90 e.

5. Four Reasons Salt Mist -suolasuihke 250 ml 17,90 e.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Piian meikki:

Sisley / Ilkka Ruotsalainen. Meikin alla Sisley Hydra-Global Serum -hoitoneste ja Velvet Nourishing Cream -voide. Meikkivoide Phyto-Teint Ultra Éclat, sävy nro 3 Natural. Peitevoide Phyto-Cernes. Luomi- ja rajausvärinä Phyto-Eye Twist, sävyt 7, 9 ja 13. Ripsiväri So Curl Mascara, sävy nro 1 Musta. Poskipuna L’orchidée Corail. Huultenrajauskynä Phyto-Lip Liner, sävy Rose Passion. Huulipuna Le Phyto Rouge, sävy 23.

Piian hiukset:

Harri Paananen / Four Reasons. Vaalennus Multibleach. Väri Luxima apricot ja Rose. Pesu ja hoito Four Reasons Professional Silky Moisture -sampoo ja -hoitoaine. Muotoilu Four Reasons Professional Fiber Mousse -muotoiluvaahto, Salt Mist -suolasuihke ja Working Spray -muotoilusuihke.

Piian asu:

Villakangastakki 249,99 e, Nanso. Neule 399 e, Boss. Housut 179,95 e, Whistles. Tennarit 140 e, Saucony. Korvakorut 33 e, Snö of Sweden. Laukku 239 e, Tommy Hilfiger.

Tiedustelut: hugoboss.com, nansoshop.com, Saucony/zalando.fi, snoofsweden.com, tommy.com, Whistles/zalando.fi

Lue lisää:

Julkkismuuttuja: Kansanedustaja ja juontaja Jaana Pelkonen, 42, on luonnollinen kaunotar – katso kuva ihanasta keijulookista!

Muuttumisleikki: Laura, 41, halusi aikuista tyyliä – katso, mitä kuulas meikki ja lyhyempi hiusmalli saavat aikaan

X