Kilpailut

Muuttumisleikki: Petran, 32, boheemi opiskelijatyyli vaihtui naiselliseen eleganssiin

Tähän saakka Petra Gustafssonin tyyliin on kuulunut kaikki mahdollinen. Hän ilmoittautui Muuttumisleikkiin koska haaveili arvokkaammasta ilmeestä.
19.10.2017 Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Paula Kukkonen/Otavamedia

Helsingissä asuva Petra Gustafsson, 32, on ammattimuusikko mutta tekee myös muita töitä. Tämän vuoksi hän vaihtaa asua noin kolme kertaa päivässä, riippuen siitä, mitä on tekemässä.

Hänen tyylinsä on ”kaikkea mahdollista”. Petra pitää väreistä ja kuoseista eikä omista yksiäkään farkkuja. Petra toivoo itselleen silotellumpaa tyyliä, jotta asut eivät näyttäisi opiskelijabudjetilla ostetuilta.

Petra Gustafsson tyyli

Petran asu mekko Lexington, korkokengät Minna Parikka.

Tummat huulet ja kuulas iho

Petra ei ole värjännyt hiuksiaan noin seitsemään vuoteen. Muuttumisleikissä Petran hiukset pysyivät pitkinä, mutta niiden väriä kirkastettiin. Hiuksiin laitettiin kauttaaltaan vaaleita raitoja ja kutrit kerrostettiin, jotta niihin saatiin ilmavuutta. Lopputulos on raikkaampi mutta edelleen luonnollisen näköinen.

Meikkiä Petra ei juurikaan käytä, eikä hänen tarvitsekaan. Hänen vahvuutensa on raikas ja kuulas iho, joten silmiä ei meikattu tummiksi, koska se olisi rikkonut ilmavan vaikutelman.

Petran ihania ja täyteläisiä huulia korostettiin. Viininpunaiset huulet ja kevyesti meikattu iho ovat näyttävä pari juhlia varten.

– En ole oikein ikinä käyttänyt huulipunaa, koska en ole halunnut korostaa suutani. Mutta tätä meikkiä täytyy kokeilla uudestaan! Petra kommentoi.

Tyylin aakkoset

A. Anna sametille mahdollisuus. Sen hienous piilee siinä, että se saa vaatteen elämään. Sametti on juuri nyt todella muodikas.

B. Korosta piirteitäsi ja ole niistä ylpeä! Tummat huulet ovat dramaattiset, ja niiden pariksi riittää huolella meikattu iho.

C. Ohuet raidat hiuksissa eivät peitä omaa väriä mutta kirkastavat kutreja. Lopputulos on luonnollisen näköinen.

Arvokasta, muodikasta samettia

Normaalisti Petra valitsee juhliin niin räväkän mekon tai asun, ettei hänen tarvitse meikata tai laittaa hiuksiaan.

Tällä kertaa Petra puettiin yksiväriseen pitkään mekkoon. Punainen on huomiota herättävä ja näyttävä väri, josta samettipinta tekee eläväisen ja erityisen arvokkaan näköisen. Sametti on myös tällä hetkellä todella muodikas materiaali.

Asusteiksi riittävät punaiset samettipintaiset korkokengät, joiden korot kimaltavat kullan sävyisinä. Pitkä punainen mekko on itsessään niin juhlava, ettei se juuri kaipaa asusteita.

Petran meikki

Maybelline/Ilkka Ruotsalainen. Pohjustusvoide Master Prime. Meikkivoide Fit Me Matte + Poreless, sävy 105. Peitevoide The Eraser Eye Anti-age. Kasvojen valo ja varjostus Master Strobing Stick -hohdevärillä ja Master Bronze Color & Highlighting -paletilla. Luomiväri The Blushed Nudes -paletilta. Ripsiväri Colossal Big Shot Mascara. Huultenrajauskynä Color Sensational Lip Liner, sävy 338. Huulipuna Vivid Hot Lacquer, sävy 72.

Petran hiukset

L’Oréal Paris/Jaana Paavilainen, Hiushuone Rubion. Väri L’Oréal Paris Préférence Infinia, sävy 9.13 Baikal Light Golden Ash Blonde Kirkkaan vaalea beige -kestoväri. Muotoilu Studio Line Silk & Gloss HotStraight Spray -suoristussuihkeella. Viimeistely hajusteeton Elnett-hiuslakalla.

Sinustako seuraava Muuttuja? Klikkaa tästä ja hae mukaan!

Voita tähtituotteita!

Osallistu kisaan ja voita Maybelline- ja L’Oréal-tuotteita. Arvomme yhden palkintopaketin, jonka arvo on 60 e.

Muuttumisleikki 42 palkintotuotteet

1. Maybelline Master Prime -meikinpohjustusvoide häivyttää ihohuokosia ja tasoittaa ihon meikkivoiteelle, 8,90 e.

2. Maybelline Instant Anti-Age The Eraser -peitevoiteen pehmeä pää levittää voiteen helposti ja tasaisesti silmänympärysiholle, 9,90 e.

3. Maybelline The Colossal Big Shot -maskara tuuhentaa ripset tyvestä latvoihin, 16,90 e.

4. L’Oréal Paris Elnett Satin Volume -klassikkohiuslakka kiinnittää kampauksen kevyesti, 6,50 e.

5. & 6. L’Oréal Paris Botanicals Geranium Radiance Remedy -sampoo ja -hoitoaine antavat kiiltoa hiuksille, 8,95 e/kpl.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *