Keittiövälineet

Osallistu kilpailuun ja voita Fiskars Hard Face -sarjan tuotteita

Jos voittaisit Fiskars Hard Face -tuotepaketin, mitä kokkaisit ensimmäiseksi? Kerro se meille ja osallistut tuotepaketin arvontaan.
4.10.2016 Teksti: emmitoivonen

Fiskars on suunnitellut Pohjoismaiden markkinoita varten uuden keitto- ja paistoastioita sisältävän Hard Face -sarjan. Sarjan tuotteet on suunnattu kovaan ja vaativaan käyttöön. Tuotesarja on saanut Red Dot -palkinnon muotoilustaan. Sarjan kaikki osat valmistetaan sekä testataan Suomessa, Fiskarsin Sorsakosken tehtaalla.

Hard Face -sarja sisältää 16 erilaista keitto- ja paistoastiaa, aina paistinpannuista kattiloihin. Astioissa on kuumentumattomat bakeliittikahvat, liekkisuojus, sekä lasiset, silikonireunaiset kannet. Pinnoitteena on käytetty konepesun kestävää Hardtec Superior -pinnoitetta, joka sopii käytettäväksi myös metallisten välineiden kanssa.

Hard Face -paistoastiat sopivat käytettäväksi kaikilla liesillä.

Fiskars Hard Face kattila ja omelettipannu

Palkintona 3,5 litran kattila kannella (79,90 €) sekä omelettipannu 22 cm (39,90 €). Arvomme yhden palkinnon. Palkinnon arvo yhteensä 119,80 euroa.

Näin olet mukana arvonnassa!

Kerro meille, mikä on syksyn paras sesonkiherkku ja olet mukana kolmen Satokauden ruokaa -kirjan arvonnassa. Osallistu alla olevalla lomakkeella 24.10.2016 mennessä. Arvomme kolme palkintoa.

Käy tykkäämässä Ruoka.fi:stä Facebookissa, niin saat nopeasti ja helposti tietoa kilpailuistamme.

Kommentit (5)

EHDOTTOMASTI Karjalanpaistia koko yön takassa muhien,lisäksi isohkoja,bataatti,lanttu,porkkana ja punjuurilohkoja. – Alkaisin varmasti keittämään aamuyöllä pottuja kun ihanan ruoan tuoksu leviää koko kotiin.
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *