Kilpailut

Prinsessa Märtha Louise saapuu Suomeen kertomaan siitä, miten erityisherkkyyden voi kääntää voimavaraksi – voita liput prinsessan luennolle!

Erityisherkkyydestä kirjan kirjoittaneet Norjan prinsessa Märtha Louise ja Elisabeth Nordeng saapuvat Suomeen. He pitävät maaliskuussa yleisöluentoja, miten erityisherkkyyttä voi käyttää voimavarana. Voita liput tapahtumaan Annan Facebookissa.
Teksti: Katri Koskinen Kuvat: Soulspring -kuva-arkisto

”Minulla on aina ollut hyviä ystäviä ja minua on ympäröinyt suuri ja rakastava perhe. Kasvaessani tunsin kuitenkin itseni yksinäiseksi. Minä olin erilainen. Synnyin prinsessaksi. Ja synnyin erityisherkäksi.”

Näin kirjoittaa Norjan prinsessa Märtha Louise, 47, tuoreessa Herkäksi syntynyt -kirjassa.

Kirjassa prinsessa Märtha Louise ja hänen yhtiökumppaninsa, energiahoitaja Elisabeth Nordeng, kertovat elämästään erityisherkkinä. He haluavat nostaa esiin sen, että herkkyys voi olla vahvuus ja voimavara – kunhan ottaa itse siitä vastuun.

Prinsessa Märtha Louise saapuu Suomeen maaliskuussa 2019 – voita liput tapahtumaan

Prinsessa Märtha Louise

Herkäksi syntyneet: prinsessa Märtha Louise ja Elisabeth Nordeng kirjoittivat yhdessä kirjan aiheesta.

”Herkkyytemme on vahvuus, ja meidän täytyy itse ottaa siitä vastuu. Meidän tehtävänämme on vetää sisälle ne tunteet, jotka ovat liian kaukana ulkopuolellamme.”

Prinsessa Märtha Louise ja Elisabeth Nordeng saapuvat Suomeen keväällä 2019 Herkäksi syntynyt –kirja- ja luentokiertueelle, jossa he avaavat omakohtaisen näkökulman erityisherkkyyteen.

Kaksikko vierailee 20.–21.3. Helsingissä ja Turussa. Suomi-kiertueen aikana kirjailijat pitävät kaksi yleisöluentoa ja signeeraavat kirjojaan. Luentojen tarkoituksena on auttaa tunnistamaan oma, läheisen tai työtoverin erityisherkkyys.

Nyt voit voittaa liput Erityisherkkyys voimavarana -tapahtumaan sekä sinulle että ystävällesi Annan Facebookissa: arvomme 2 x 2 liput Helsingin tapahtumaan ja kaksi lippua Turun tapahtumaan. Arvonta päättyy Facebookissa 5.3.2019. Osallistu täällä.

Erityisherkkyys voimavarana -luennon infoa:

Milloin ja missä? Helsingin yliopiston juhlasalissa keskiviikkona 20.3.2019

Mihin kellonaikaan? klo 18.00–19.30.

Osoite:
Aleksanterinkatu 5
00170 Helsinki


Milloin ja missä? Turun Logomo, Teatro-salissa torstaina 21.3.2019

Mihin kellonaikaan? klo 18.00–19.30.

Osoite:
Köydenpunojankatu 14
20100 Turku

Tilaisuuden aikana kirjailijat ohjaavat yhteisharjoituksia ja lopuksi yleisö saa esittää kysymyksiä. Esiintymiskieli on englanti. Tilaisuus tulkataan suomeksi.

Lue myös:

Erityisherkkä vai sittenkin yliherkistynyt? Herkkyys voi olla synnynnäistä tai opittua

Herkkä ihminen voi peittää omaa minuuttaan tietämättään – tunnista suojakuoresi ja käännä ne vahvuudeksi

Tällainen sairaus on Norjan kruununprinsessa Mette-Maritilla todettu keuhkofibroosi

Seura.fi: Norjan prinsessa Märtha Louise uskoo vakaasti enkeleihin

X