Kilpailut

Syksyn 2018 parhaat takit – äänestä suosikkiasi ja voita himoitsemasi syystakki omaksesi!

Annan takkikisa on taas täällä! Upeita värejä, pehmeitä pintoja ja tyylikkäitä linjoja – esittelemme syystakkikilpailuissamme ihanimmat villakangastakit. Äänestä omaa suosikkitakkiasi ja voit voittaa sen omaksi!
30.8.2018 Teksti: Pia Hagström Kuvat: Kuvat: Kristiina Kurronen ja Paula Kukkonen/Otavamedia ja valmistajat

Syksyn 2018 villakangastakeissa on pehmeitä pintoja ja upeita värejä. Äänestä suosikkiasi kahdeksasta eri vaihtoehdosta ja voita suosikkitakkisi omaksesi.

1. Yksirivinen villakangastakki

Yksirivinen villakangastakki

249 e, Saki. Koot 34–46.

2. Villasekoitetakki, jossa on piilonapitus

Villasekoitetakki

119 e, KappAhl. Koot XS–L.

3. Kaksirivinen kalanruotokuosinen takki

Kaksirivinen kalanruotokuosinen takki

489 e, Ted Baker. Koot 36–44.

4. Ruudullinen villasekoitetakki

Ruudullinen villasekoitetakki

399 e, 2nd Day/Ajatar. Koot 34–42.

5. Kaksirivinen, väljä villasekoitetakki

Kaksirinen, väljä villasekoitetakki

99,99 e, Gina Tricot. Koot S–L.

6. Villakangastakki kiinnitetään yhdellä napilla ja vyöllä

575 e, Lexington. Koot XS–XL.

7. Bukleetakki, jossa jacquardkuvioiset resorit ja puiset napit

249 e, Gudrun Sjöden. Koot 36–50.

8. Suoralinjainen, vuoriton villasekoitetakki

249 e, Karen by Simonsen. Koot 34–46.

Mikä on oma suosikkisi? Äänestä!

Syystakkikisa 2018

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Voit osallistua Annan takkikisaan:

NETTISIVUILLA anna.fi/kilpailut. Vastausaikaa on keskiviikkoon 19.9. klo 24 saakka.

POSTIKORTILLA: Kirjoita korttiin yhteystietosi ja suosikkitakkisi numero sekä kokosi ja lähetä kortti 19.9. mennessä osoitteeseen Anna, Syystakkikilpailu, Otavamedia, 00002 Helsinki.

TEKSTIVIESTILLÄ: Kirjoita viestiksi ANTAKKI ja sen takin numero, jota äänestät. Esimerkiksi: ANTAKKI 6. Lähetä viesti numeroon 173 872. Palvelu toimii Telian, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden, DNA:n ja Ainan matkapuhelinliittymissä. Viestin hinta on 0,95 e. Tekstiviestiäänestys päättyy 19.9. klo 24.

HUOM! Voittotakkia ei vaihdeta.

Tiedustelut: Ajatar 010 4368020, ginatricot.fi, gudrunsjoden.fi, kappahl.fi, Karen by Simonsen/Emzia 040 715 0146, Lexington/House of Seasons 0400 611939, Saki 050 556 6007, Ted Baker 09 750 775

Kommentit (11)

Minua harmittaa, että kaikissa takkimalleissa ei ole isoja kokoja. Itselleni harvoin mahtuu edes koko 42, saati sitten XL, joka nykyisin on tosi pieni. Joten usein en voi äänestää mieleisintäni takkia, koska siinä ei ole minulle kokoa, jos sattuisinkin voittamaan.
Kaipaan myös eri mallisia takkeja; nythän nuo ovat lähes saman mallisia. Esim. sellaista mallia, joka levenisi helmaa kohti, ei näytä olevan.
Tuuli

Jaahas, ei tarvitse osallistua. Isot naiset olkoon vanhoissa takeissaan! Tosin kun ajelen pääosin fillarilla, nuo takit eivät olisi kovin käytännöllisiäkään.

Monta ihanaa takkia. Osa tosin aika avoimia, mahdollisiin syysviimoihin. 2nd Dayn ruututakki suosikkini, pirteä työmenoihin ja kaupungille.

Miksi ei ole linjakkaita ja lyhyempiä takkeja, eihän kaikki ole lihavia. Nuo mallit suurentaa minut, koska en ole lihava, pitkä kylläkin.

Nyt tulee vääristynyt tulos suosikiksi, koska takkien koot loppuvat L ään. Itse olisin tykännyt tuosta ruudullisesta tai vihreästä, mutta äänestin sitä, missä mahdollisuus olisi voittaa itselle mahtuva takki. Kilpailu toki oli kiva, joka syksy sitä oikein odottaa, mutta aika mitäänsanomattomia takkeja oli valittu kilpailuun. Kun nyt katsoo tuota Annan Cellbes mainostakin, niin huomaa, että jotain muutakin on tarjolla.

Eikö yhtään kauniimpia olisi löytynyt?

Syksyllä on ainakin villapaidoissa, kai myös takeissa, paljon ylisuuria malleja. Sellaisesta tykkäisin. Myös valitsisin takin, jossa kunnollinen napitus tai vaihtoehtoisesti vetoketju edessä. Vain yksi nappi tai vyö ei syystuulessa ole kiva, kun takin liepeet lepattavat ja paljastavat alla olevat vaatteet. Isoja kokoja kaikkiin malleihin, kiitos – se olisi tasa-arvoa ja sitä paljon puhuttua kehopositiivisuutta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *