Kilpailut

Tukan leikkaaminen jännitti Pirjoa, ja lopputulos sai hänen suunsa loksahtamaan auki – katso häkellyttävä muutos

Pirjo Tick-Savolainen jännitti pitkän tukan leikkaamista, mutta lopputulos sai hänet häkellyksiin.
Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Mirva Kakko

Kuopiolainen sairaanhoitaja Pirjo Tick-Savolainen, 63, joutuu piilottamaan kutrinsa suojamyssyn alle töissä. Tämän takia lettikampaus on tuntunut käytännölliseltä hiustyyliltä eikä tukan leikkaaminen ole kiinnostanut.

Vaikka tukka täytyy sitoa aina kiinni, Pirjo pitää pitkistä hiuksistaan, sillä hän uskoo, että lyhyt tukka saisi hänet näyttämään vanhalta.

Arkisin Pirjo pukeutuu farkkuihin, mutta tyttären omistamasta fiftarihenkisestä muotiliikkeestä hän on hankkinut myös uumaa korostavia, kellohelmaisia mekkoja.

Tukan leikkaaminen kannatti

Tukkaa lyhennettiin noin 20 senttimetriä, jotta sen ominaisuudet pääsisivät paremmin esiin. Leikkauksen jälkeen kutrit alkoivat taas taipua ja näyttivät paksummilta. Hiukset raidoitettiin ja sävyksi valittiin kylmä hopea, jota murrettiin pronssilla.

Pirjon oma meikki on kaunis. Silmistä haluttiin tehdä kuitenkin hieman skarpimmat ja ne rajattiin mustalla. Huuliin lisättiin kevyesti sävytettyä kiiltoa. Kulmakarvojen meikkauksella ja tarkalla muotoilulla saatiin ryhtiä kasvoille. Muuten meikki pidettiin kuulaana.

Hae mukaan Annan Muuttumisleikkiin nettisivuillamme osoitteessa anna.fi/kilpailut. Tervetuloa mukaan elämäsi kauneimpaan päivään!

Lue lisää: Muuttumisleikki: Piia, 48, luuli tukkansa olevan piikkisuora ja ohut – katso, mitä tukan leikkaaminen teki ilmeelle!

Maskuliinisuutta mekkotyyliin

Vartaloa myötäilevät, naiselliset vaatteet pukevat Pirjoa, mutta nyt hänelle kokeiltiin maskuliinisempaa ja graafisempaa tyyliä. Paksu, laatikkomainen neule ja hieman porkkananmalliset suorat housut ovat tyylikkäät ja ajattomat. Näyttävät niittinilkkurit antavat särmää. Kokonaisuus soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin asusteita vaihtamalla: lenkkareilla siitä tulee täydellinen asu rentoihin rientoihin ja korkokengillä ja kookkailla koruilla asustettuna se muuttuu tyylikkääksi ilta-asuksi.

Pirjon tyylin kulmakivet päästä varpaisiin

Meikki

Huolellisesti meikatut kulmakarvat kehystävät kasvoja ja antavat niille ryhtiä.

Hiukset

Tukan leikkaaminen kannattaa, vaikka haluaisi pitää tukan pitkänä. Leikkaus korostaa hiusten omia ominaisuuksia.

Neule

Paksu, laatikkomallinen neule ei automaattisesti tee kantajastaan ison näköistä.

Nilkkurit

Huomiota herättävät, koristeelliset kengät sopivat hyvin kokomustan asun kanssa.

Osallistu kisaan ja voita tähtituotteita!

Osallistu kisaan ja voit voittaa Sileyn ja Four Reasonsin tuotteita. Arvomme yhden palkintopaketin, jonka arvo on 307,60 e.

1. Sisley Phyto-Poudre Compacte -puuteri, sävy nro 2, jättää pehmeän tunteen iholle, 93,90 e.

2. Sisley Le Phyto Gloss -huulikiilto, sävy nro 9, hoitaa huulia, 48,90 e.

3. Sisley Fluide Contour Des Yeux -silmänympärysvoide kirkastaa ja hoitaa silmänympärysalueen ihoa, 14 ml 135 e.

4. Four Reasons Toning Shampoo Rose Gold -sävyttävällä sampoolla on helppo sävyttää vaaleaa tukkaa kotikonstein. Sävy kestää noin kaksi pesukertaa, 250 ml 16,90 e.

5. Four Reasons Sensitive Dry Shampoo Foam -kuivasampoovaahto on hajusteeton ja sopii herkällekin hiuspohjalle, 200 ml 12,90 e.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Pirjon meikki

Sisley / Ilkka Ruotsalainen. Meikkivoide Phyto-Teint Ultra Éclat, sävy nro 2. Silmän alla valoa antamassa Stylo Lumière -valokynä, sävy nro 2. Puuteri Phyto-Poudre Compacte, sävy nro 2. Poskipuna Palette l’Orchidée Corail. Rajauskynä So Intense Eyeliner, sävy Black. Luomiväri Phyto Ombre Eclat, sävy nro 13 ja 15. Ripsiväri So Intense, sävy Black. Huulikiilto Le Phyto Gloss, sävy nro 9.

Pirjon hiukset

Four Reasons / Harri Paananen. Väri Luxima Silver Fox ja väriviimeistelynä Color Mask Bronze. Pesu ja hoito No Nothing Moisture -sampoo ja -hoitoaine. Muotoilu No Nothing Sensitive Styling Mist -muotoilusuihke. Viimeistely No Nothing Sensitive Dry Shampoo Foam -kuivasampoovaahto.

Pirjon asu

Selectedin neule 69,99 e, Stockmann. Samsoe & Samsoen housut 99 e, Stockmann. Kengät 59,99 e, Reserved. Rannekorut 85–140 e/kpl ja korvakorut 180 e, Kalevala Koru.

Tiedustelut: kalevalakoru.fi, reserved.com, Samsoe & Samsoe ja Selected/stockmann.com

X