Mainos Kilpailut

Uudistettu Dove-antiperspirantti vastaa suomalaisnaisten vaatimuksiin: Yhtä aikaa tehokas ja hyvä iholle

Sata suomalaista naista testasi kahden viikon ajan uudistunutta Dove Original antiperspirantti roll-onia. He yllättyivät positiivisesti.
20.3.2017 Teksti: Yhteistyössä Dove

Tehokkuus ja sopivuus herkälle iholle ovat lähes jokaiselle tärkeäitä antiperspirantin ominaisuuksia, jotka vaikuttavat kyselyn mukaan tuotteen valintaan merkittävästi. Testin mukaan Dove koettiin sekä tehokkaaksi että hyväksi iholle.

Tykkäsin Dovesta kovasti: tehokas tuote, joka tuoksuu koko päivän! Tuoksu on raikas ja neutraali, eikä sitä ole liian paljon. Itselläni on herkkä iho, eivätkä monet deodorantit sovi minulle, mutta tämä tuote sopii kaikille”, Jenny, 24, kertoo.

Hoitava ja raikas

Jopa 78 % kyselyyn vastaajista totesi, että valitessaan antiperspiranttia hoitavuudella on heille melko paljon tai paljon merkitystä. Testattuaan Dove Originalia kaksi viikkoa 87 % vastaajista koki, että Dove on hoitava antiperspirantti. Uudistuneet Doven antiperspirantit sisältävät ¼ kosteusvoidetta.

”Tämä oli napakymppi tuote! Vaikka työpäivä olisi hektinen, tähän tuotteeseen voi luottaa. Ihana koostumus, ei kuivattanut eikä ärsyttänyt ihoa. Tuoksu oli mieto, lähes huomaamaton. Purkki on mukavan muotoinen ja mahtuu helposti kosmetiikkalaukkuun.”, Minna, 48, kommentoi.

”Dove hoiti tehtävänsä ja enemmän: kainaloni pysyivät kuivina ilman että ihoni kuivui. Luottotuote!” Suvituuli, 25, kuvailee.

Pitää urheillessakin

Vaikka tavallinen arkipäiväkin vaatii toimivan antiperspirantin, erityistä suojaa tarvitaan urheilun aikana.

”Tuote on edullinen ja toimiva! Kainalot tuntuvat raikkailta jopa treeneissä”, Miia, 37, toteaa.

Minulla on aktiivinen elämä ja harrastan paljon liikuntaa. Dove ei pettänyt, vaikka hikoilin treenissä runsaasti. Tuote on tehokas ja hellävarainen ja tuntuu ihanalta iholla! Se tuntui kosteuttavan ja hoitavan kainaloiden herkkää ihoa”, Eija, 49, hehkuttaa.

Uudistunut Dove-antiperspirantti sai kiitosta testiryhmältä:

  • 93 % piti uudistunutta Dovea tehokkaana
  • 87 % piti uutta Dovea hoitavana
  • 91 % piti tuotetta herkälle iholle sopivana
  • 90 % suosittelisi uudistunutta Dovea muille

Doven testiryhmä Suomessa, helmikuu 2017, 110 naista, tuote Dove Original roll-on, 2 viikon käyttö.

Toimiva deodorantti ei petä tiukassakaan tilanteessa! Lue lisää Doven tuotteista täällä.

Kilpailu on päättynyt!

Kaikkien osallistuneiden kesken on arvottu kaksi noin 30 euron arvoista Dove-tuotepakettia. Kampanja-aika oli 20.3–25.4.2017. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Kommentit (6)

No voi perskeles, mahtaako silti sisältää alumiinia? Nyt taitaa olla housuissa tuhat lelua
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *