Anna-Riina
Anna-Riina toivoi vaihtelua farkkutyyliin. – Tästä tuli ihana look!
Kilpailut

Lyhyen polkkatukan ja pitkien otsahiusten yhdistelmä on huipputrendikäs – näin nutturakampaukseen tottuneen Anna-Riinan tyyli muuttui

Mustavalkoiseen tyyliin ajautunut Anna-Riina Aromaa haluaisi ryhtyä rohkeammaksi pukeutujaksi.
Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Mirva Kakko

T-paita, farkut ja tennarit ovat olleet lappeenrantalaisen nuorisotyönohjaaja Anna-Riina Aromaan, 43, luottovaatteet jo 20 vuoden ajan. Hän paljastaa, että käytti aiemmin värikkäitä vaatteita, mutta lapsiperhearki on muuttanut vaatteiden värityksen mustavalkoiseksi.

Anna-Riina toivoo, että olisi rohkeampi pukeutuja.

Lue lisää: 3 nopeaa kampausta pitkään polkkatukkaan – helpot ohjeet

Pientä retroilua ja vahva meikki

Anna-Riinalla on paksut ja karheat hiukset, jotka hän sitoo aina kiinni. Hänen luonnollinen hiusvärinsä on kaunis, joten sitä vain korostettiin vaaleilla raidoilla.

Paksut kutrit inspiroivat kampaajaa leikkaamaan Debbie Harry -tyyliseen polkkatukan. Siihen kuuluu paksu ja pitkä otsatukka, joka tasapainottaa Anna-Riinan kasvojen muotoa.

Lokakuun muuttuja Anna-Riina Aromaa. Kuva: Otavamedia

Vahva meikki sopii rokahtavaan polkkatukkaan.

Uuden hiustyylin vuoksi meikistä tehtiin rokahtava ja retrohenkinen. Pehmeä, tumma silmämeikki haluttiin saada näyttämään juhlien jälkeisen aamun tuhruiselta lookilta. Arkimeikiksi Anna-Riinalle riittävät mainiosti kevyt meikkivoide, ripsiväri ja huulipuna.

Hae mukaan Annan Muuttumisleikkiin nettisivuillamme osoitteessa anna.fi/kilpailut. Tervetuloa mukaan elämäsi kauneimpaan päivään!

Hameen mitalla on väliä

Anna-Riina on siro, 157 senttimetriä pitkä nainen. Hameen oikealla mitalla on suuri merkitys, ettei hame lyhentäisi kantajaansa. Minihame sopisi Anna-Riinalle täydellisesti, mutta myös pohkeeseen ulottuva pituus toimii, sillä se korostaa kapeita nilkkoja.

Paksupohjaiset herrainkengät antavat nuorekkaan ilmeen brittihenkiselle tyylille, mutta myös naiselliset korkeat korot sopisivat mainiosti asuun ja loisivat illuusion superpitkistä sääristä.

Anna-Riinan tyylin kulmakivet päästä varpaisiin

Lokakuun muuttuja Anna-Riina Aromaa.

Polkkatukka, vahva meikki ja voimakkaan värinen asu henkivät retroromantiikkaa.

Lyhyet hiukset

Paksut, pitkät otsahiukset tekevät polkkatukasta rokahtavan.

Vahva meikki

Day after -lookin vahva meikki saa silmät näyttämään pehmeän utuisilta.

Voimakas väri

Voimakas väriyhdistelmä kerää katseita ja antaa voimaa kantajalleen.

Tyylikäs hame

Pohjemittainen hame paljastaa kapeat nilkat. Jos herrainkengät vaihtaa korkoihin, sääret näyttävät loputtoman pitkiltä.

Osallistu ja voita tähtituotteita!

Osallistu kisaan ja voita Kérastasen ja YSL:n tuotteita. Arvomme yhden palkintopaketin, jonka arvo on 150,50 e.

1. YSL Mascara Volume Effet Faux Cils Noir Radical -ripsiväri saa ripset näyttämään pitkiltä, 39 e. 

2. Kérastase Chronologiste Bain Régénérant -sampookylpy antaa elinvoimaa hiuksille ja hiuspohjalle, 250 ml 36,50 e.

3. Kérastase L’Incroyable Blowdry -muotoiluemulsio aktivoituu lämmön vaikutuksesta, 150 ml 36 e.

4. YSL Rouge Pur Couture The Slim Glow Matte -huulipuna jättää huulille matan, mutta kuitenkin kuulaan ja eloisan sävyn, 39 e.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Anna-Riinan meikki:

Ysl / Ilkka Ruotsalainen. Ihonhoito Pure Shots Lines Away -seerumi ja Pure Shots Perfect Plumper Cream -voide. Meikin pohjustus Instant Moisture Glow Ultra -voide. Meikkivoide Touche Éclat Foundation, sävy B30. Valokynä Touche Éclat, sävy nro 1. Kulmakynä Dessin Des Sourcils, sävy nro 4. Kulmageeli Couture Brow, sävy nro 1. Ripsiväri Mascara Volume Effet Faux Cils Noir Radical, sävy Black Over Black. Silmänrajaus Couture Eyeliner, sävy nro 1. Luomiväri Satin Crush, sävy nro 02 ja 04. Poskipuna Couture Blush, sävy nro 05. Huulipuna Rouge Pur Couture The Slim Glow Matte, sävy nro 203.

Anna-Riinan hiukset:

L’Oréal Professionnel & Kérastase / Kirsi Kaartinen / Hiusmuotoilu Inochi. Väri L’Oréal Professionnel Blond Studio -vaalennusjauhe, lisänä hiusta vahvistava ja suojaava Smartbond, sävy Dia Light Milkshake 10.32+9.03. Pesu ja hoito Kérastase Chronologiste Bain Régénérant -sampoo, Masque Intense Régénérant -hiusnaamio sekä Kérastase Chronologiste Thermique -hiuksiin jätettävä hoitava lämpösuoja. Muotoilu Mousse Bouffante -muotovaahto ja L’Incroyable Blowdry -lämpömuotoiluemulsio. Viimeistely Laque Noire -hiuskiinne.

Anna-Riinan asu:

Neule 69,99 e ja hame 59,99 e, Esprit. Kengät 39,99 e, Reserved. Korvakorut 6,99 e, KappAhl.

Tiedustelut: esprit.com, kappahl.com, reserved.com

X