Kolmistaan

Juhlahumua

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Heippa,

nyt huomaa, että minulla on vielä opeteltavaa näin bloggaajana. Kunnon bloggaajathan ottavat kuvia kaikista elämänsä käänteistä, mutta minulle käy usein toisiin. Kun hauskuus nousee ylimmilleen, kun tapahtumista tulee mielenkiintoisia, unohdan minä kaikki kuvaushommat. Harmi tosissaan, kun päälläni oli tämän kerran muutakin kuin verkkarit :/ Ja miljöönä muukin kuin oma koti.

Arvaattekin siis  jo nyt varmasti, että niistä kauan puhutuista viikonloppukemuista ei ole nyt sitten yhtään valokuvaa. Tiedoksi kuitenkin, että kemuissa oli superhauskaa, ja mekotkin lopulta löysivät paikkansa. Päiväjuhlissa päälläni oli se etnishenkinen maximekko, illalla taas lyhyt mustavalkoinen.

 

Onneksi Neiti-F:n juhlissa oli kuitenkin ollut aktiivisia kuvaajia. Ja katsokaas mitä herkkuja, namskis! Kyllä huomaa, että nämä olivat kokin valmistujaiset 🙂

 

 

 

 

Neiti-F:llä oli ollut juhlissa kuulemma monta sylipaikkaa. Tässä hän nököttää juhlien emännän, valmistuneen äidin, sylissä.

 

Ja olipa oma Marjaana-mummokin saanut välillä suukkoja.

 

Hauskaa alkuviikkoa! Tämä kööri suuntaa nyt mökille…postaus tulee taas, kun pääsemme nettiyhteyden pariin.

 

Tsaukkis!

 

-Karkki-

Kuvat:

Virpi ja Jukka Mustonen

Neidin asu:

Mekko, Zalekua

Neule, Citat

 

Lue myös

X