kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 19.06.2012

Design-vauvanvaatteita Tiia Vanhatapiolta

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Heissuli tyypit,

Viime viikon HKI-rundillamme kiertelimme pääkaupunkia ristiin rastiin. Puistoja ja leikkipaikkoja, kauppoja ja ruokamestoja. Iloinen yllätys oli Kluuvin-kauppakeskus, joka on viimeisen vuoden aikana uudistunut täysin. Entinen tunkkainen jämäkeskus on muuttunut ihana avaraksi ja kauniiksi loungeksi. Tuli sellainen fiilis, kuin olisi ulkomailla!

 

Kluuviin on avattu paljon uusia liikkeitä. Yksi niistä on  Tiia Vanhatapion lastenvaateliike, joka myy suunnittelijan omaa lastenvaatemallistoa, Quelle Jolie Bebe:ä.

Mielestäni Vanhatapion lastenvaattemallisto on oikeasti aika erilainen ja siksi niin kiinnostava. Tuntuu ihanalle, että joku uskaltaa katsoa lastenvaatteita uudesta näkökulmasta. Aina ei tarvita pastellivärjeä ja nalleja. Joskus riittää uudenlaiset printit, ja suppea värimaailma.

En raaskinut vielä investoida Neidille malliston herkkupaloja, koska en ole kuullut puskaradiokommentteja kankaiden pesunkestävyydestä. Ensihypistelyltä materiaalit tosin vaikuttivat laadukkaille ja napakoille.  Onko teillä lukijoilla kokemusta tästä asiasta: Pitävätkö koot ja värit pintansa?

Tietysi täytyy myöntää, että jäin harkitsemaan ostopäätöstäni osittain myös vaatteiden hinnan takia. Housut taisivat esimerkiksi olla siinä kuuden kympin tienoilla.Aika paljon, mutta toisaalta: Suomalaista suunnittelua ei kympillä saa.

 

Kävellessäni ulos liikkestä ostamatta mitään, tuli vähän nolo olo. Kuinka monta kertaa se kyseinen kuusi kymppiä on mennyt vaikkapa ruotsalaisen Me&I-merkin ketjuvaatteisiin, joita tulee kaiken lisäksi vastaan jokaisella hiekkalaatikkoreissulla? Innostuisivatkohan vanhemmat tukemaan enemmän myös  kotimaisia merkkejä, jos niitäkin myytäisiin kätevästi kotikutsuilla 😉

Mitäs te olette mieltä Vanhatapion tyylistä? Sopiiko lapsille, vai ovatko liian aikuismaisia makuunne?

Entä kuinka paljon kotimainen suunnittelu/tuotanto merkitsevät sinulle?

 

Hauskaa loppuiltaa!

 

-Karkki-

 

Kuvat:

Eepi, iPhone 4

 

Vanhatapio Bebes by Tiia Vanhatapio

Kluuvin kauppakeskus

Alekstanterinkatu 9, 2.kerros

00100 Helsinki

Ma-pe 10.00-20.00, la 10.00-18.00 ja su 12.00-16.00

sekä

http://vanhatapio.fi/store/bebes

 

 

 

Kommentit (1)

Ostaisin riemusta kiljuen tuollaisia vaatteita meidän pikkuiselle, mutta valitettavasti ei ole varaa maksaa tuollaisia summia edes omista vaatteista. 🙁

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X