Kolmistaan

Helvetin hyvä asenne

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Morjens,

PMMP on huikea! Ja nyt en puhu pelkästään musasta…

 

Lueskelin äsken uudesta Imagesta juttua PMMP:n naisista, ja tulin jotenkin innostuneelle fiilikselle: Onneksi maassamme on nuoria kauniita naisia, jotka ovat menestyneitä, rohkeita,sopivan anarkistisia ja vieläpä MUTSEJA!

Minusta on tullut viime aikoina aikamoinen äititarkkailija, ja olen tullut siihen tulokseen, että monista naisista katoaa se mielenkiintoisin terä, kun he saavat lapsia. Tietysti äitiyden varmasti kuuluukin pehmentää naista, mutta kyllä mielipiteitä ja uratavoitteita saa (pitää?) silti  olla. Mira ja Paula ovatkin sellaisia roolimalleja, joita on hieno katsella. Äitiys ei vie aivoja, eikä imetys tiettyä lapsenmielisyyttä. He ovat osoittaneet, että äiti voi olla rohkea aikuisella tavalla (ilman sitä ilmeisen suosittua V###n päiväsäde -pipoa). Ai laik!

Onko muita, jonka mielestä juuri tällaiset äidit ovat tervetullut roolimalli nuorille naisille? Vai meneekö överiksi, kun mutsi joraa festarilavoilla?

 

Riehakasta, hullua ja rokkaavaa iltaa, dudes!

 

-Karkki-

Kuvat:

Lehdistökuvapankki, www.popgee.fi

 

 

Lue myös

X