Kolmistaan

Ennakkokurkistus Aarrekidin syksymallistoon

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Heissuli ihmiset,

ajattelin esitellä teille nyt merkin, johon olen täysin hurahtanut. Nimittäin lastenvaatemerkkiin Aarrekidiin.

Olen jo jonkin aikaa etäfanittanut merkin ihanan leikkisiä kuoseja, mutta vasta pari viikkoa sitten hommasin Neiti-F:lle ensimmäisen aarteen. (Niistä kuvia myöhemmin, kyseessä kesämallisto Rannalle.)

 

Tämän postauksen kuvat ovat kuitenkin pieni sneak peek syksyn uudesta mallistosta, joka tulee jälleenmyyjille muutaman viikon päästä.Nyt niitä saa jo Aarrekidin omasta liikkeestä Fredalta.

Aarrekid vuonna 2009 perustettu kolmen helsinkiläisnaisen yritys, jolla on jo nyt yli 50 jälleenmyyjää ympäri maailmaa. Nettikauppojen ja Suomen pisteiden lisäksi tuotteita myydään mm. Japanissa, Koreassa, Norjassa, Ranskassa ja kohta kuulemma myös USA:ssa.

 

Aarrekidin tuotteet valmistetaan Suomesssa ja Virossa, ja niiden materiaalina käytetään pääasiassa luomupuuvillaa. Nyt muutaman kerran Neiti-F:n Rannalle -malliston vaatteita pestessäni olen ollut todella tyytyväinen tuotteiden laatuun.Se aika, kun luomupuuvilla oli sellaista rypistyvää ja ohutta kangasta, on selvästikin jo ohi!

 

Syksyn malliston, ”Puutarhassa”,  on suunnitellut Piia Keto. Sama nainen, joka löytyy niin Aarrekidin klassikkokuosin ”Aarremetsä”, kuin Kaksitvå -merkinkin takaa.

Myöhemmin syksyllä Aarrekidin valikoimiin tulevat myös tällaiset raitakuosit, mutta ne ovat ostattavissa vasta syyskuussa.

 

 

Mitäs olette mieltä syksyn mallistosta? Itseäni ihastuttaa, kuten aina Aarrekidin tuotteissa se, että niissä on niin paljon katseltavaa. Myös värien säästeliäs käyttä, ja mallien klassisuus tekee näistä varmasti aikaa kestäviä tuotteita. Ja tässäpä taas todiste siitä, että musta käy myös lastenvaatteisiin.

Hauskaa sunnuntaita!

-Karkki-

Kuvat:

Aarrekid

 

 

 

 

Lue myös

X