Kolmistaan

Ei pöllömpi merkki?

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Heips,

mitäs olette mieltä? Pitäisikö Me&I:lle antaa vielä yksi mahdollisuus?

Kokemukseni ovat nimittäin seuraavat. Ostin viime syksynä Me&I:lta Neiti-F:lle kaksi paitaa ja sukkia. Tulos: Paidat ovat edelleen kuin uusia, sukkapaketin sukista vain 1/3 säilyi hyväkuntoisina käytön ja pesujen pyörteissä.

apples tunic

Viime kevään myynneistä ostin Neidille bodyn, joogahousut ja pusakan. Tulos: kankaat säilyttäneet napakkuutensa, mutta värit haalituivat kaikissa vaatteissa ihan muutaman pesun jälkeen! Siitäkin huolimataa, että olen pesuneurootikko (= matalat lämpötilat, oikeat aineet, lajittelu värien mukaan, vaatteet aina nurinpäin käännettyinä).

traffic

Kirosin silloin, etten enää koskaan osta kyseisiä vaatteita niiden haalistumisen takia. Ja kaipa minua ällötti myös vähän se, että kesän Helsinkin-Tukholma -risteilyllä valehtelematta joka kolmannella lapsella oli Me&I:n vaatteet.

spikey body

Mutta, mutta…kävin tsekkaamassa viime viikolla netistä syksyn uuden malliston, ja ihastuin siihen ihan täysin. Pöllöt ja retrovärit jotenkin sykähdyttävät minua oikein olan takaa.

Erityisesti tuo vauvamallisto (johon Neiti ei tosin enää mahdu) on mielestäni aivan ihana.

Onko joku muu huomannut Me&I:n laadussa heittelyä? Mitkä ovat teidän kokemuksenne merkin suhteen? Kertokaa ihmeessä: kannattaako minun siis antaa Me&I:lle vielä yksi mahdollisuus?

Hauskaa sateista sunnuntaita!

Yt:Karoliina

Kuvat: www.meandi.se

 

Lue myös

X