kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 25.09.2012

MykoAkilles

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Huomenta,

Tiedättehän ne Hollywood-kyyhkyläisten yhdistelmänimet. Ben ja Jennifer –> Bennifer. Angelina ja Brat –> Brangelina. Me ollaan nyt Eepin kanssa MykoAkilles. Kohta pääsette lukemaan, miksi!

Neiti-F vietiin aamulla päiväkodin ihanaan vilskeeseen, ja me Eepin kanssa jäimme kotiin. Ai miksikö? Sairauslomat tuplana: Minä olen nyt laskujeni mukaan 20. päivää kuumeessa (tosin MELKEIN vuorokauteen ei ole ollut lämpöä, jei!) ja Eepilta puolestaan pamahti perjantain korismatsissa akillesjänne. Kipsiä edessä ainakin semmoiset 2+ 3 viikkoa!

 

Arki lapsen kanssahan on aina vilskettä täynnä, mutta näin puolikuntoisena on vasta todella huomannut, kuinka moneen asiaan energiaansa pitäISI päivän aikana suunnata. Tylsistyttää, kun ei voi oikein tehdä mitään. Vihastuttaa, kun voimat on niin vähissä. Harmittaa Neidin puolesta, kun kotona makaa kaksi möllikkää.

Neidin sanavarastoon kuuluukin nyt valitettavasti: ”Kipsi jalassa”, ” Mä kipiinä” ja ”mä hoitaa”. Illalla kun yritin (ilmeisesti aika kauhealla äänellä) laulaa Neidille nukutuslauluja, tokaisi hän: ”Äiti kurkku kipiinä”.

 

Nyt peukut pystyyn, että minä saan pian voimani takaisin, jotta olisi edes yksi pystyssä pysyvä vanhempi tässä talossa. On kyllä aivan ihanaa huomata, kuinka ihmiset ovat tässä tilanteessa niin avuliaita. Isovanhemmat ovat tietysti olleet isona apuna, ja siskoni tulee meille seuraneidiksi viikonloppuna. Kaveri hakee Neidin tänään hoidosta, ja naapurit toivat iltaruoka-aineksia 🙂 Aika ihanaa yhteisöllisyyttä, myös täällä kylmässä pohjolassa, eli Lahessa!

Kuvissa piristää viikonloppuinen Neiti-F, joka pääsi Hankasalmen mummon ja papan kanssa käymään Hanksun perinteisillä Mikkomarkkinoilla. Tässä juodaan alkupalapillimehua ennen ihanaa muurikkalettua.

 

Ja muuten: Kuinka teillä on selvitty, kun vanhemmat ovat olleet isomman tai pienemmän vaivan takia pois pelistä?

 

Terkuin: Mykoplasma-Sallinen

 

 

Neidin asu:

Takki: Metsola (Kärkkäinen – 50%)

Hattu: Stadium (-70%)

Lapaset: H&M

 

Kommentit (2)

Aika vaikeastihan sitä on selvitty 😀 mutta myös meillä ollut apu lähellä.. Yritetty keksiä paljon lapselle tekemistä. Tv:n katsomista jne.. ruoat ollut aika pitkälle eineksiä 😀 ja sohvan vallanut koko perhe 🙂

[…] kun esimerkiksi vatsatauti kaatoi koko kahdeksanhenkisen perheemme pari joulua sitten, tai kun syksyllä 2012 Eskolla katkesi akillesjänne, mulla oli kuukauden kuume ja F:llä mm. mykoplasma, vatsatauti ja […]

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X