Kolmistaan

Omaa aikaa ja syyslomaa

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Moikkista tyypit,

ja pahoittelut pienestä postaustauosta. Ollaan oltu niin syysloman pyörteissä, että tämmöiset kaikki normaaleihin rutiineihin kuuluvat asiat ovat ihan kokonaan unohtuneet… Ja toisaalta ihan hyvä. Loma on tuntunut lomalle!

Aloitimme Eepin kanssa loman viikko sitten Helsingissä. Neiti-F lähti mummolaan Keski-Suomeen, ja me suuntasimme luksuslomalle Hotelli Kämpiin. Oli aika ihana viikonloppu. Paljon ystäviä, kauppoja, herkkuja ja yksi teatteriesitys. Eikä varmasti tarvitse edes pienten lasten vanhemmille kertoa, mutta pitkät, KESKEYTYMÄTTÖMÄT yöunet hotskulakanoissa,  tekivät poikaa 🙂

Aika vakavana vetelen muuten tässä kuvassa Fazerin brunssia  🙂  Oli muuten hintansa (18e) veroinen! Nom, nom, nom…Kroisuja, suklaakakkua, lettuja, lohta… Ja juurikin tässä järjestyksessä, vähän kuin jouluna.

Sunnuntaina päräytimme sitten Hankasalmelle, ja olimme siellä yhden yön. Viikko muuten on mennyt HKI-Lahti -akselilla.

Loma onkin ollut täynnä Hop Loppia (ainoat kuvat joissa Neiti oli paikallaan. Näköjään kivojen juttujen äärellä nämä tytöt vakavoituvat. Ruuan ja leikin. 😉 ),

Marimekon ystiksiä (katsokaa tätä ”jonoa”)

ulkona syömistä (lue: Hese),

puistoilua (kipsi kulkee mukana),

lumi(!)leikkejä ja lötköttelyä. Aikalailla vaan  kivaa yhdessäoloa kolmistaan.

Täytyynee vielä mainita, että olin eilein yksin yön kotona,kun Neiti ja Eepi olivat Lahden mummolassa kylässä. Olipa aika erikoista hipsutella hiljaisessa kodissa… Toisaalta oli myös aika kivaa! Herkuttelin ja katsoin hömppälefffoja (ja tietty myös siivosin. Kunnon kotihengettärenä.)…

Mikä on muuten oma linjasi? Haluatko/tarvitsetko/saatko kuinka paljon omaa ja parisuhdeaikaa lapsiperhe-elon vastapainoksi? Minusta tuntuu, että meillä tämä hommeli on aika  balanssissa. Voin luottaa Neidin Eepin hoteisiin ihan aina, kun tarvitsen omaa aikaa (outoa on minusta se, että vielä nykyisinkin monet miehet eivät halua jäädä lapsensa kanssa kaksin), ja kyllä isovanhempienkin apu on aivan korvaamatonta.Olen vaan alkanut pohtia, mistä löytäisin sellaisen ulkopuolisen hoitoavun, kun sukulaisia ei viitsi aina vaivata. Sellaisen tarpeeksi luotettavan, jolle voisin myös ihan maksaa. Onko vinkkejä?

Viimeisia lomapäiviä viedään:Karkki

P.S. Tässä arvotaan, uskalletaanko lähteä ajelemaan Munkkiniemeä kohti. Meillä on talvirenkaat, mutta ei se paljon auta, jos kesärenkailla pärtäilevät ovat myös tuolla motarilla…

Lue myös

X