kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 11.12.2012

Neiti-F on kaksivuotias!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Heippa,

töissä on meneillään nyt kiireisin aika vuodesta. Kokeita, kokouksia, arviointeja….huh! Onneksi viikonloppuna ehdimme juhlia kuitenkin kaksivuotiasta Neiti-F:ää oikein kunnolla.

 

Harmi vaan, että synttärisankari itse oli niin innoissaan juhlistaan, että aluksi päikkäreille menosta ei meinannut tulla mitään, ja kun hän lopulta nukahti, pitikin jo nousta ottamaan vieraat vastaan. Mökö-Liisa juhli sitten silmäpusseissa ja pääasiassa äidin helmoissa 🙂

 

Vieraina olivat kummit, isovanhemmat, täti, setä ja muutama tuttava. Neidin mielestä paras vieras taisi olla Alisa-kaveri.

Juhlapöydässä tarjottiin caesar-katkarapu -salaattia, peruna-pekoni-feta -salaattia, vuohenjuusto-paholaishillo -piirasta, mokkapaloja, karkkia ja juustokakkua mansikkakastikkeella.

Mokkapalat ovat Neidin ehdotont suosikkiherkku.

Lahjat olivat muuten aivan ihania! Sellaista turhaa krääsää ei tullut lainkaan, vaan kaikki lahjat olivat niin minun kuin Neidinkin mieleen. Eero Aarnion Pony, palapelit, kirjat, siskoni ompelema(!!!) mekko, korisasu suoraan Jenkeistä ja aivan ihana Skip Hopin Pöllö-matkalaukku ilahduttavat varmasti pitkään.

Nyt pitäisi vielä saada raivattua vanhat käyttämättömät lelut lahjakeräyksiin tai varastoon.

Ihanaista alkanutta viikkoa!

Terkuin:Karkki

Kuvat:

Pasi Salervo

Neidin asu:

Koko kokonaisuus, Pomp de lux

 

 

 

 

 

 

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X