Kolmistaan

Yrjöö ja söpö paketti

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Moikkis,

ja voihan yrjö. Miksi tautien pitää iskea AINA silloin, kun tiedossa on jotain kivaa? Kuten  nyt esim. joulu ja loma. Esko oli juuri melkein viikon vatsataudissa, ja Neiti-F kuumeessa. Tiettyhän nuo taudit varmaan ehtivät viikossa pois, mutta peruspessimistinä tässä jo pelkään, kuinka vatsatauti siirtyy Eskolta meihin muihin…Rakas Joulupukki, en siis toivo muuta kuin tervettä joulua 🙂

Viime jouluna vatsatauti kiersi koko lähisuvussani, joten traumoja on ehtinyt jo tulla lomapöpöistä 😉

Kuumelääkkeen jälkeiset kaksi tuntia Neiti on  ollut aina hyperaktiivinen (Ne siihen väliin jäävät kuusi tuntia ovatkin sitten olleet vähän kurjempia…)Koska ulos ei voi mennä, ja muutenkin pitää vähän himmailla, annoin Neidin eilen osallistua lahjojen paketointiin. Pussukka on joku H&M:n kylkiäinen, mutta sisältö onkin jostain muualta. Buhahhahhahaa… Mitähän Eepi saa?

Huomasin, että tällä tavalla yksivärisellä pohjapaperilla, tarroilla ja teipillä, sekä Neidin avulla saa aikaiseksi aika ihania paketteja. Tästä eteenpäin en enää suunnittele paketteja liikaa, vaan annan tyttärelleni vapaat kädet 🙂 Harmi, että ehdin tylsästi jo aikuispaketoida monet lahjat…

Terkuin:Karkki

 

Lue myös

X