Kolmistaan

Hartwall

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Heippa muruset,

joskus opiskeluaikanani näin bussipysäkillä Hartwallin limumainoksen. Kyseessä oli yksi niistä ensimmäisistä retromainoksista, josta myöhemmin Vallilakin nappasi kuosin kankaisiinsa.

Mielestäni juliste oli superhieno, ja niinpä päätin kysyä Hartwallilta, josko minun olisi mahdollista ostaa tuo juliste. Yllätyksekseni kävi niin, että minulle napsahti yhtenä päivänä juliste postissa. Ihan ilmatteeksi. Olin yllättynyt!

Kun joulun alla näin uudet Jaffan retrojulisteet katukuvassa, päätin taas toimia. Ja miten kävikään. Sain kokonaista kolme julistetta!

Himoitsemani juliste, Antti Heikkisen suunnittelema omenajuliste, kuului Hartwallin järjestämän julistekisan top kolmoseen. (Oikeassa julkassa ompulla oli myös silmät ja suu, mutta ne puuttuvat tästä kuvasta)Kaksi muuta olivat myös tuon kisan kärkeä: Anna Vuorisen lintujuliste ja Lauri Bremerin sitruunakuva.

hartwall 3

22

Nykyaikana harvoja asioita saa ihan ilmatteeksi. Kysehän ei ollut mistään blogia varten postitetusta tuotteesta, vaan ihan yksityishenkilölle tehdystä ilahduttamisesta. Tämmöinen pyyteetön ja aito toiminta ällistyttää. WAU!KIITOS!

Mitäs mieltäte  olette julkista? Meneekö lintu ja sitruunat vain joulun koristeeksi, vai sopivatko ihan ympärivuotiseen katseluun. Omppu, se menee ainakin ilahduttamaan Neiti-F:n huonetta ihan jokapäiväisesti.

Iloista ja ilahduttavaa päivää!

Terkuin:Karkki

Kuvat:

www.hartwall.fi

 

Lue myös

X