kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 31.01.2013

Hartwall

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Heippa muruset,

joskus opiskeluaikanani näin bussipysäkillä Hartwallin limumainoksen. Kyseessä oli yksi niistä ensimmäisistä retromainoksista, josta myöhemmin Vallilakin nappasi kuosin kankaisiinsa.

Mielestäni juliste oli superhieno, ja niinpä päätin kysyä Hartwallilta, josko minun olisi mahdollista ostaa tuo juliste. Yllätyksekseni kävi niin, että minulle napsahti yhtenä päivänä juliste postissa. Ihan ilmatteeksi. Olin yllättynyt!

Kun joulun alla näin uudet Jaffan retrojulisteet katukuvassa, päätin taas toimia. Ja miten kävikään. Sain kokonaista kolme julistetta!

Himoitsemani juliste, Antti Heikkisen suunnittelema omenajuliste, kuului Hartwallin järjestämän julistekisan top kolmoseen. (Oikeassa julkassa ompulla oli myös silmät ja suu, mutta ne puuttuvat tästä kuvasta)Kaksi muuta olivat myös tuon kisan kärkeä: Anna Vuorisen lintujuliste ja Lauri Bremerin sitruunakuva.

hartwall 3 22

Nykyaikana harvoja asioita saa ihan ilmatteeksi. Kysehän ei ollut mistään blogia varten postitetusta tuotteesta, vaan ihan yksityishenkilölle tehdystä ilahduttamisesta. Tämmöinen pyyteetön ja aito toiminta ällistyttää. WAU!KIITOS!

Mitäs mieltäte  olette julkista? Meneekö lintu ja sitruunat vain joulun koristeeksi, vai sopivatko ihan ympärivuotiseen katseluun. Omppu, se menee ainakin ilahduttamaan Neiti-F:n huonetta ihan jokapäiväisesti.

Iloista ja ilahduttavaa päivää!

Terkuin:Karkki

Kuvat:

www.hartwall.fi

 

Kommentit (1)

Ympärivuotiseen ehdottomasti!!!! ihania <3 itse haluaisin sen aurinko jaffan (mikä oli joskus ainakin pienissä lasisissa jaffa pulloissa) etikettinä 😛 ja jos jostain löytyisi vanhan ajan kinder munien leluja <3 krokotiiliperhe, kilpikonnaperhe jne.. 😛 myöhemmin tuli myös virtahepoja.. ostaisin ne kaikki <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X