Kolmistaan

Ferm Living Elloksella

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Huomentaaaa,

lähdettiin lentoon ilmalaivallaaaaa. Ei ollut synkkii pilvii taivaaallaaaa… Vähänkö harmittaa, että ihanaisen ihana Rautakoura tipahti eilen Uuden musiikin kilpailun finaalista. Eihän biisi tietysti ollutkaan sitä Euroviisu-poppia, tuskin olisi kisassa pärjännyt, mutta minuun se ihana kotikutoisuus puri <3

Sitten päivän oikeaan aiheeseen: Monissa blogeissa on viime aikoina hehkutettu uudistunutta Ellosta.

Moni bloggaaja on löytänyt postimyyntikaupasta tredikkäitä kolmiotyynynpäällisiä ja joitakin on ilahduttanut huonekalujen laaja valikoima.

Itseäni on ilahduttanut puolestaan eniten se, että Ellos on laajentanut sisustusvalikoimansa myös tapettien puoelle. Eikä ihan minkä tahansa tapettien, vaan juurikin niiden aivan järkyttävän ihanien Ferm Livingin tapettikuosien maailmaan.

ellos 6

Ihastuin Ferm Livingiin jo Neiti-F:n ollessa ihan vauva. Silloin hankin hänelle pinkit FL:n puulakanat (sama kuosi kuin yllä olevassa keltaisessa tapetissa), jotka ovat kyllä maksaneet hintan monta kertaa takaisin. ”Puupeitto” on nimittäin se, joka pitää pestä ja kuivata samana päivänä, jotta Neiti-F suostuu taas illalla käpertymään sänkyyn. Lempparikamaa siis parhaasta (pahimmasta, jos miettii pyykkipäivää ilman kuivausrumpua) päästä.

ellos 7 ellos 8 ellos 4

Ongelmahan tässä helpolla saamisessa piilee siinä, että joskus joidenkin tuotteiden ihanuus kyllä piilee osittain siinä, ettei niitä saa ihan joka paikasta. Se on tietysti pinnallista, mutta kyllä sellainen puoliuniikin ostaminen pienen yrittäjän kaupasta jotenkin viehättää ainakin minua.

ellos 5

Katoaako osa Ferm Livingin ihanuudesta, kun sen saa näin helposti?

ellos 3

Hauskaa perjantaita! Tänään menemme Neiti-F:n kanssa naapurillemme leikkimään ja tutustumaan uuteen Me&I:n mallistoon. Huomenna suuntaankin sitten Helsinkiin kaverini luo naisten pyjamabileisiin: Kollarihousut, herkkuja ja paaaaaaaljon juteltavaa. Jes!

Perjantaiterkuin: Karkki

Kuvat:

http://www.ellos.fi/

 

 

 

 

 

X