Kolmistaan

Nettikauppailua. Osa 2. Babyshop.com

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Heissan,

aloitin viime viikolla nettishoppailuun liittyvän postaussarjan, ja nyt tulee sille jatkoa. Tällä kertaa esittelyssäni on babyshop.com-sivusto.

Babyshop on Nellyn tavoin ruotsalainen nettikauppa. Erona ensimmäiseen (kuten nimikin kertoo) on kuitenkin se, että tämä kauppa keskittyy pelkästään lapsille suunnattuihin vaatteisiin ja tuotteisiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tutustuin sivustoon itse asiassa jo Neidin ollessa vauva, kun etsin Small Paul -merkkistä (Paul Frankin lastenlinja) vilttiä tyttärelleni. Vilttiä ei löytynyt, niin kuin ei muuten muualtakaan, mutta matkaani tarttui yksi kaikkien aikojen laaduikkaimmista lastenvaateostoksistani, Small Paulin pinkkin vauvojen huppari. Nuo apinakuvioit eivät  minua enää kauheasti sykähdytä, mutta muuten Babyshopin valikoimasta löytyy ihania merkkejä.

Yksi lempimerkeistäni Babyshopilta on newyorkilainen lounasrasioita ja reppuja valmistava Beatrix NY. Sarjan tuotteet ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja,eikä niiden tuotannossa ole käytetty mm. PVC:tä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen lempimerkkini Babyshopin valikoimassa on näissä kuvissakin leoparditakin muodossa vilahteleva nallelogoinen Mini Rodin. On se käsittämätöntä, miten nuo ruotsalaisilta näyttää onnistuvan (tyylin saralla) kaikki!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä tulevat sitten Babyshop.com:n plussat ja miinukset:

+ Valikoima on laaja. Mukana on  edellisten merkkien lisäksi mm. The BRAND, Ej Sikke lej, Färg& Form Sweden ja How to Kiss a Frog.

+ Laajuudestaan huolimatta jokainen merkki ja tuote on varmasti tarkoin harkiten otettu sivustolle mukaan, eikä seassa – edes outletissä – ole mitään järkytystuotteita joukossa.

+ Sivuilla on helppo surffailla. Mm. eteen ja taakse nuolet eivät sotke pakkaa (kuten aika monilla muilla sivuistoilla!)

+ Tilaus on nopeaa. Paketti tulee omaan postilaatikkoon muutamassa päivässä.

+Täyden palvelun lastenliike: vaatteet, vaunut ja tarvikkeet samasta mestasta

– Täälläkin luottokorttimaksun vaihtoehto on vain hemmetin hankala PayPal ja kettumainen Klarna. Missä vanha postiennakko tai paketin mukana tuleva lasku?

– Kenkävalikoima aika suppea

– Kaupan sotkee helposti nettipuoti babyshop.fi:n (joka on suomalainen lastenliike)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämmöisiä ajatuksia tällä kertaa. Aika pelottavaa muuten, että tämä leopardikuosi on hivuttautunut meillä jopa Neiti-F:nkin vaatekaappiin. Itsellänihän jo onkin leopardikuvioinen pipo, housut, kolme paitaa, farkkuliivi ja ja ja ja ja… Grau 😉

– Karkki, jonka loma alkaa HUOMENNA <3 –

Kuvat:

Olympus E-PL1

Neidin asu:

Haaremifarkut, Pomp de Lux

Converset, Barcelonan tuliainen kummisedältä

Takki, Mini Rodin (saatu blogin kautta babyshop.comista)

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue myös

X