Kolmistaan

POMP de LUXin huppariasu ja omatoiminen pukeutuja

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Heippa,

IMG_0511

vähänkö ihana ilma! Tulimme juuri Neidin kanssa ulkoilemasta. Ihan huikeaa tuo valon määrä. Ainoa miinuspuoli vain migreeni, joka saa lisäpontta auringonsäteistä. Tälläkin viikolla olen saanut migreenin peräti kahtena päivänä,mitä luultavimmin juuri valoisuuden lisääntymisen takia. Olisi varmaan aika ostaa uudet plehat suojaamaan silmiä!

Nämä kuvat ovat kuitenkin viime torstaiaamulta, jolloin meillä oli Neidin kanssa (jo perinteeksi muodostunut) erimielisyys päiväkotivaatetuksesta. Olin itse hihkunut onnesta edellisenä iltana, kun posti oli tuonut noin viikon odottelun jälkeen paketin POMP de LUX -kutsujen tilauslistastani. Kaverinihan piti kutsuit, ja vielä samalla viikolla olin saanut blogin kautta pienen lahjakortinkin POMPin vaatteisiin, joten itse olin aika täpinöissäni tilaillut kevään ja kesän arki- ja juhla-asuja.

Kun esittelin sitten Neiti-F:lle torstaiaamuna vaaleansini-kultaisen –kimallehuppariasun, ja samaa kuosia olevan perhoshihaisen topin, oli vastaus ”mää haaluaisin kyllä pinkkiä. Sininen on poikien väri”. Alkukiukun (minun ja Neidin) jälkeen löysimme kuitenkin edes jonkinlaisen yhteisymmärryksen. Ja asu puettiin! Ehkä painavimmat argumentit olivat minun esittämäni ” Ihan saman näin kerran Sanna ”Raipe” Helmisen päällä” ja ”Lumikillahan on myös sininen PRINSESSA-asu”. Nämä kaksi esimerkkihenkilöä toimivat tällä kertaa 😀 ”Kimalle on uusi pinkki” meni kaksivuotiaalta vähän ohi 😉

IMG_0516

IMG_0512

Olen kuullut lapsista, jotka vielä yli 10-vuotiaina antavat vanhempien päättää vaatteistaan, mutta Neiti-F:llä on jo nyt hyvin vahva mielipide siitä, mitä hän voi pukea. Pukeutuminen muutenkin kuuluu ”harrastuksiin”, ja mitä raivostuttavinta, hän saattaa omatoimisesti vaihdella vaatteita neljäkin kertaa illassa.

Kuinka omatoimisia vaatteitten käyttäjiä teidän kersanne ovat? Ja millä – oi millä ilveellä – voitte ”huijata” lapsienne päälle jotain sellaista, jonka tämä on ensin tuominnut? Niin ja onko joukossa niitä vanhempia, joiden mielestä kaksivuotiaan vaatetoiveiden kuuntelu on järkevää, tai toisaalta: mielettömän typerää?

IMG_0513

Ihanaa lauantaita! Eepi on luvannut kokoata iltaruuaksi kookos-kanaa, ja itse ajattelin pyöräyttää pannacottaa tai suklaamoussea. Slurps!

-Karkki-

P.S. Sininen asu meni kai tykkäyslistalle, koska perjantaina Neiti kelpuutti samat pöksyt POMPin viime keväisen pingviinipaidan pariksi. Jes!

Kuvat:

Karkki,iPhone 4S

Asu:

Huppari, college-housut, toppi. POMP de LUX kevät/kesä 2013

 

Lue myös

X