Kolmistaan

Hei me myydään asunto!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Iltaa ihmiset,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

olenkin jo vähän aikaa sitten vinkannut täällä, että olemme kesällä muuttamassa. Uudesta asuinalueesta ja kaikesta muusta uudesta ja jännästä vuodattelen varmasti täällä koko loppukevään, mutta nyt tietysti tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä on nykyisen kotimme myyminen. Vaikka olenhan tietysti aika paljon jo pohtinut myös niinkin olennaisia asioita kuin sohvatyynyjen ja verhojen värejä uuteen kotiin 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun muutimme Lahteen kesällä 2011, ajattelimme, että jäämme tähän asuntoon moneksi kymmeneksi vuodeksi. Siksi remppasimme (lue: minun isi remppasi) asuntoa antaumuksella koko kesän, ja paikkoja tuli uusittua varmasti enemmän, kun olimme edes aluksi ajatelleet. Nälkä kasvoi syödessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopputulos oli kuitenkin aivan meidän makuumme, ja vaikka muutto onkin ihana asia muuten, on tämä koti se, jota varmasti tulee ikävä. Niin ja tämmöisiä näkymiä ei ihan kaikkialla ole…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_0743

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos kiinnostaa kurkata lisää kuvia, tai vaikkapa tulla ihan kurkkaamaan paikkoja livenä,mulle voi lähettää postia.

Ihanaa viikonloppua!

-Karkki-

 

Lue myös

X