Kolmistaan

On ne herkkiä…

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Heippa,

 

IMG_0828

onpas ollut aikamoinen viikko. Ihan kuin olisi jyrän alle jäänyt. Huoh! Tänäänkin oli vielä lauantaityöpäivä, ja vasta nyt pääsin ensikerran istahtamaan koko viikolla.

IMG_0827

Tässä kämpänmyyntihässäkässä ja kaikessa muussa uuden aloittamisen seassa Neiti-F:llä on alkanut aivan uudenlainen draivi uhmaiän kanssa. Itkua, huutoa, parkua. Voihan tätä neuvottelua ja rajojen asettamista.

IMG_0829

IMG_0831

Tokihan uskon, ettemme Eepin kanssa ole aivan syyttömiä Neiti-F:n mielenlaatuun, ihan varmasti meidän ajatustemme ja juttujemme pyöriminen nyt aktiivisesti näissä kämppäasioissa sekottaa myös omalta osaltaan Neidin pakkaa. On ne vain eteviä aistimaan pienetkin muutokset, nuo pienet ihmiset.

IMG_0832

Tänään siis yritän hyvitellä koko viikon edestä. Kuunnella, leikkiä, olla läsnä. Jos se känkkäränkkäkin sieltä kohta lähtisi juosten pois.

IMG_0833

Pieni syyllisyyskin hiipii aina mieleen, kun huomaan, että Neiti käyttäytyy jotenkin tavallisesti poikkeavasti, ja tunnistan, etten ole vanhempana toiminut ihan niin hyvin, kuin oikeasti haluaisin.

IMG_0834

IMG_0835

Moikkista kuitenkin kaikille,ja kivaa lauantaita! Kuvissa olemme Neidin kanssa viime viikon tunnelmissa, jolloin Neiti-F pääsi tylsiä vanhempiaan pakoon naapurin tytön synttäreille. Lahjaksi annettiin PO.P:n sandaalipaita. Huomatkaa Neidin itse liimaamat tarrat 🙂 Ja tietysti myös käsilaukku, joka oli saatava kutsuille mukaan!

-Karkki-

Kuvat:

Karkki, iPhone 4S

Neiti-F:n paketointiasu:

Raitasukkikset, PO.P

Sienimekko, Me&I, Sydänpyllyt -facebookkirppisryhmän kautta 20e

Karkin asu:

Neule, Vila. -70%

Kukkapaita, BikBok, -50%

Farkut, Nudie. Zoovillage.com

Neiti-F:n juhla-asu:

Paita, Benetton.

Kimalleshortsit, POMP de LUX kevät/kesä 2013

Sukkikset, Name it.

Neidin ulkoasu:

Kengät ja lakki, H&M.

Takki, Benetton. Lanttilan kirpputori, Lahti. 14e

Lue myös

X