Kolmistaan

Kumisaappaat = kevät

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Heippa,

IMG_1092

IMG_1093

muistatteko vielä ajan, jolloin kumisaappaiden käyttö oli noloa? Itse ainakin vältin kumppareiden käyttö teini-iässä niin, että vedin tennarit itsepintaisesti jalkaan vielä aivan kaatosateellakin. Siinä oli sitten mukava olla litimärissä jaloissa koko koulupäivän…

IMG_1096

IMG_1098

Onneksi kumisaappaiden kanssa on käynyt samalla tavalla kuin piponkin: Nolosta jutusta on tullut se cool asuste. Se, jota voi pitää, vaikkei sää sitä välttämättä edes vaatisi.

IMG_1097

Meidän perhe on tähän asti ollut todellinen Hai-perhe. Eepillä on tummansiniset Hai-saappaat, minulla on valkoiset ja Neiti-F:llä oli viime kesänä pinkit (saimme muuten etsiä niitä ympäri Suomen, koska pikkuisia Haita ei joka paikasta löytynytkään). Talven aikana Neidin jalka on kuitenkin kasvanut jo niin paljon, etteivät Hait mahdu hänelle enää edes ilman villasukkaa. Siksipä olikin aika ihanaa, kun minulle tarjoutui blogin kautta tilaisuus tilalata Neidille kumisaappaat Nokian jalkineiden Muumi-sarjasta.

IMG_1099

Jos olisin tilannut saappaat omien mieltymysteni mukaan, olisi valinnut tyttärelleni kirkkaansiniset Muumipeikkon kuvalla varustetut saappaat. Päätin kuitenkin tällä kertaa olla kiva äiti, ja niinpä ostoskoriin sujahtivat pinkit Pikku Myy -saapikkaat.

IMG_1101

Arvatkaapa, ovatko nämä olleet kovassa käytössä nyt jo ihan sisätiloissakin? Harvase hoitoaamu pitää kertoa Neidille, että saappaat voi ottaa käyttöön vasta, kun ulkona on enemmän nurmea kuin lunta. Tätä päivää odotamme. Tytär ja äiti! Onneksi sentään lämmenneen iltapäivän kauppareissulle pystyi jo lähtemään -vesilätäköiden kautta -muumisaappaissa!

IMG_1102

Tsemppaan itseäni sillä, että kyllä se oikea, terminen, kevätkin sieltä kohta tulee. Sitä ennen voi kartoittaa kumisaapastarjonnan netistä. Omassa haaveessani olisi saada valkoisten Haiden rinnalle jotkin siistimmät mustat kumisaappaat, joita voisi pitää esimerkiksi nahkatakin ja hameen kanssa.

IMG_1100

Ennen olin varma, että haluaisin perinteiset Hunterit, mutta nyt minulla on jotenkin mennyt maku niihin. Näkynyt ehkä liikaa kaikkialla?

IMG_1020

Uusina suosikkeinani ovat nämä Nokian Sara-, Finnjagd- ja Taiga-saappaat.

IMG_1022

IMG_1021

Vai pitäisikö repäistä, ja etsiä jostain kiiltonahkajäljitelmäkumpisaappaat? 🙂

Kivaa kevätviikkoa!

-Karkki-

Kuvat:

Karkki,iPhone 4S

Nokian jalkineet

Neidin asu:

Pipo, Me&I. Second hand -ostos Facebookin Sydänpyllyistä.

Huivi, H&M. 3e alesta.

Takki, MiniRodin, Babyshop.com -nettikaupasta. Blogilahja.

Haaremifarkut, POMP de LUX, kevät/kesä 2012 -mallisto. -50% kesäalesta.

Kumisaappaat, Nokian jalkineet (Muumi -sarja).Blogilahja.

Aurinkolasit, Lindex.

Hanksat, H&M.

 

 

 

 

Lue myös

X